reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Liluś Martynka jest coraz cudniejsza!!! te loczki boskie!!! i ta tuniczka w kratę;))) a w ogóle fajnie na nóżkach tak siedzi, jak mała kaczuszka, Maja rzadko tak robi;)) no cudo z tej Twojej córci

co do mnie to nie znam drobinki która waży 60kg hahahahhahahahahaha

byliśmy rano w bibliotece, dzieci szczęśliwe, Maja ma książkę o baranku a Danio o bolku i lolku;))

idę zbudować straż pożarną z lego dla syna, ale jednym okiem będę;))

Dziękuję za komplementy dla małej - tak się zastanawiam czy mówić jej czy nie, bo nabroiła dziś, że hej. Wylała pół butelki szamponu na nową kanapę, potem miskę wody na panele :baffled:

Moniu
słodkiego lenistwa życzę!

Bo reszta to do ciast i mięsiw niech się uda :-p

Lili, śliczna Martynka!
Moni, oby szybko zleciało i się leń ;)

Kochane, ja na szybciutko z życzonkami

Niech te świąteczne dni miną Wam w spokoju i radości, a serce wypełni nadzieja jaka wypływa z Betlejemskiej szopy.
Życzę Wam i Waszym Rodzinom, abyście jak najlepiej wykorzystali ten magiczny czas, aby później móc z uśmiechem
na ustach mierzyć się z codziennymi troskami.

Wesołych Świąt!

O Ewunia, dzięki, szybko ... :) Nie będzie Cię?

Ola padła, może pośpi, a ja chcę poczytać, bo od rana robota i robota....

U koleżanek też widzę chyba robota :p

Ostatnia edycja:
robota, małe zakupy, dzieci, też trochę poczytałam;))

a teraz zasypiają.....

Kout widziałam dziś idealną choinkę dla Ciebie;))) srebrzysta, w donicy i wyższa ciut ode mnie;)))

Lilu a co Ty w końcu kupiłaś małej na gwiazdkę??aaa i powiedz mi skąd/gdzie kupiłaś małej takie fajne wiązane kapcie??? bo cały czas dumam i chyba mojej też zakupię, tu w miarę ciepło ale u rodziców ziąb od podłogi, tylko muszą być wiązane, bo inaczej rozepnie każdą zapinkę a tak sznurówkę x2 i nie ruszy, to samo miałam z Danielem;))
oki na allegro widzę że to befado;)) wypatrzyłam je;))

Ostatnia edycja:
Właśnie chciałam wyskakiwać przed szereg, że to befado :)))
Gdzie przy Oli wiązać paputy, albo jakiekolwiek inne buciki :baffled: Ona tego sobie nie da zrobić buahaha
:dry:

Ooo a choina idealna, takom chcem :cool2: Zobaczymy, czy dostanę...

A Ola po kąpieli, po harcach hulańcach w łóżku, po butli i do spania nijak się nie szykuje :p
Co ja chcę.. w dzień pospała 2h, wystarczy jej teraz do północy zasobów energii ;)

reklama
Do góry