reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

hej

Mloda co to za uśmieszek???;))jak Rafik???

dobry dobry

u nas mrozy powróciły;)) idziemy na kontrolę do lekarza po 16, wcześniej nie dało rady się zarejestrować....

a kobietki pewnie zajęte jak to przed świętami, ja jedynie dziś mam jeszcze czas, choć będę próbowała nas pakować, hahaha
a od jutra też pewnie będę bardziej wyłączona

miłego dnia wszystkim, jakby coś to jestem jednym okiem;)))

reklama
Muszę nas na pierwszą stronę przywrócić :-) Dzień dobry!

Paulinko daj znać jak na kontroli! Szkoda, że nie będzie Cię przez święta, ale może jednak uda Ci się zajrzeć na momencik??? Co do prezentu dla małej to ostatecznie nic nie kupiłam. Od mojej mamy dostanie bobaska, od chrzestnej konia na biegunach, chrzestny na pewno też coś przywiezie, tak więc wystarczy. A jak dostanie jakieś pieniążki od babć to wtedy pomyślę o jakimś pianinku dziecięcym. Ona uwielbia grać na różnych sprzętach :-p

Maciuś dostanie sprzęty kuchenne :-p - mikrofalę i kuchenkę - to będzie w sumie na spółkę z Martynką. Wiem, że od chrzestnego dostanie duplo. No i coś pewnie od mojego brata. I chrzestna pewnie też coś da. No i tatuś kupił mini piłkę do koszykówki. Także dużo tego, ze ho ho. A miało być o wiele skromniej w tym roku.

A Ty co ostatecznie zdecydowałaś???

Choinka zdobyta przez Samca Domu nie spełnia moich oczekiwań :dry:
Nie srebrny świerk, nie harmonijnie się układa i jakaś postrzelona taka i w wielkiej donicy :-p
No trudno. akoś się to udekoruje, żeby nie było widać buahaha :-D
Za to kwiat czerwony mi się dostał wspaniały :-)

U nas od nas Ola nic nie dostanie :)

Kout uciekłaś?????

a po kontroli, Daniel zdrowy tylko pan doktor badał mu węzły chłonne i wyczuł palcami zgrubienie na szyi, polecił zrobić prywatnie usg, ale sie nie pali...a Maja ma neosine na wzmocnienie i powinno być oki;))

Lil zdurniałam w sklepie z zabawkami, ale jak już się zdecyduje, ewentualnie to widziałam fajne organki dla dzieci;))ale nie muszę nic kupywać...chyba mam za dużo pieniążków;)) haha
za to w całym Śremie nie ma wiązanych paputów na moje dziecko!!!!!!tylko sznurówki cholibka nie rozplącze a tak z zapinkami sobie radzi, zostaje mi allegro i fioletowe papcie z befado, tylko waham się między rozmiarem 21 a 22????

Kout niestety często tak jest,że choinka nie spełnia kobiecych oczekiwań, po 5 latach małżeństwa ja miałam w tym roku iść wybrać, ale że dzieci chore to M. poszedł sam,przyniósł.....jak ją rozłożył to myślałam że się przewrócę, sterczało to na wszystkie strony, ale trochę poprzycinał i teraz cudnie wygląda;))

Kocurku gdzieś Ty uciekła z Olą?????? To zagadka dla mnie! Hmm....Mam nadzieję, że nie ganiasz po lesie w ten mróz w poszukiwaniu choinki!

Paulinko organki to takie pianinko tak? Też właśnie o czymś takim myślę. Ale nie wiem. Zobaczymy. U mnie jest ten szkopuł, że Maciuś zaraz po świętach ma urodziny. A paputki BEFADO są super - ja w sumie tylko takie kupuję, bo naprawdę są lepsze jakościowo od np. papci z CCC. I taka uwaga - BEFADO ma ciutkę zawyżoną rozmiarówkę. Tak bez mierzenia to ciężko dopasować - zawsze jak kupisz 22 to mogą poczekać. U mnie w sklepie pani radzi, żeby butki i paputki były tak o 1,5 cm większe. Poczytaj zresztą na aukcji ile cm mają te paputki i porównaj do tego, co Maja teraz nosi. No i kup ciut większe. Nie zmarnują się :-) I dobrze, że już dzieci zdrowe!

no właśnie tak myślę by kupić Mai rozmiar 22 już, bo teraz 21 jest akurat, więc chyba nie ma sensu kupywać na styk, a ile kosztują u Was te papcie??? bo ja na allegro za 38zł znalazłam, no i mają atest, a po tym co mam z Danielem inwestuję tylko w takie obuwie, nie chcę by mała miała potem koślawe stopki....

organki czy pianinko dla mnie to samo;)) a Martynka po tatusiu muzykalna????;)))

ja też ciekawam gdzie to Kocur z małą poleciał....

No Kocurek mnie zaciekawił....i czy uwaga, że wróci przed północą (niczym Kopciuszek z balu) ma jakieś znaczenie??? :eek: Czy szukamy księcia dla Oleńki????

Paulinko sprawdź dokładnie cm w tych paputkach - Maciuś paputki ma zawsze rozmiar mniejsze niż buty - mimo, że w cm to tak samo wypada...Bo oni właśnie mają zawyżoną rozmiarówkę....No i u nas niestety te papcie kosztują 40 zł. Drogie są...Ale jak oglądałam w CCC papcie za 25 zł to wyglądały tak jakby miały za długo nie wytrzymać...

reklama
Do góry