reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

reklama
Hehe Paulinko chciałabyś być taka duża i móc zjeść tyle co ja :-p

Kocurku 7 dużych powiadasz - to wszyscy rodzice z Wami będą? Czy może jacyś bracia i siostry?

Stwierdziłam, że się nie będę rozdrabniać i jeszcze wsadziłam do pieca jabłecznik na kruchym z pianą z białek i startym ciastem kakaowym na górze :)) Ola mi dziś bardzo ładnie wszystko umożliwiła, powinna dostać medal :D Gary pomyte, blaty wytarte.
No.
:)

LILUŚ tak, pełen komplet "rodziców" o różnym stopniu relacji ;) Plus my plus Kamil to już mamy siedem :) A nie daj boże kto wpadnie!

Kurde. Brakuje mi dwie stówy przynajmniej na zakupy jeszcze. Grrrr.... Ryby, mięso...
A choina?

może od mamy pożyczę.....

Śpijcie dobrze :) :*

Ostatnia edycja:
Kocurku a Tobie się należy medal za pracowitość! Tyle ciast!!!!!!! :szok::szok::szok: Buziaki dla Oleńki!

Paulinko oj Ty na pewno sporo mniej ważysz :-) Ty drobinka jesteś!

DOBRANOC!

reklama
cudna Martynka!!!!!!!!

Tyle powiem bo nie mam siły:((( jeszcze tylko dziś i może jutro wieczorem popracuję i oddam projekt jeden przynajmniej... a potem się przez tydzień lenię!~!!

Do góry