reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Kocurku sprawdziłam, że akurat z tego rodzaju butki niedostępne :-p Ja ostatnio w CCC sporo fajnych butków widziałam w dobrych cenach...

Maciuś jedzie do mnie z pierniczkami mniam mniam - także niedługo zniknę do wieczorka....

reklama
Kocurku mała ma połowę rzeczy po bracie, połowę od koleżanki, trochę od szwagierki, trochę od kochanych koleżanek :-p a część kupuje jej babcia w lumpkach. Raz jej kupiłam nowe rajstopki w H&M - śliczne ciemno szare takie....Jak patrzę na te wszystkie nowe ciuszki to bardzo bym czasem chciała coś kupić, ale w związku z tym, że nie pracuję to ciężko. Jakbym pracowała to na pewno ubierałabym moje dzieci troszkę firmowo - przynajmniej na wyjścia jakieś :-p A tak to każde ubranko z innej parafii :-p Jak na jarmarku hehe :-p

Martynka zawsze się pięknie nosi :))

Popieram wniosek Pauliny o okazanie nam poczochranych loków :-):-D

A wiesz.. ja Kamilowi też baardzo niewiele kupowałam, dostawał po synach mojej koleżanki na szczęście, bo nie wiem w czym by chodził... :sorry2:

A Oli kupuję, ale bez szaleństw :) Tylko to, co potrzebne :) Sukienusia będzie właśnie wyjściowa :D

Ostatnia edycja:
Kocurku odkąd Martynka chodzi uwielbiam ją w sukienkach :-) I bardzo bym chciała Oleńkę w sukience zobaczyć :-) Co do loczków to coś wkrótce obiecuję!

Na razie coś tam mmsem poszło :-p

Ostatnia edycja:
jestemmmmmmmmmmmmmmmm
mąż dzieciom czyta i pewnie zaraz padną wredoty te moje....

a ja obmyślam plan....jakby tu trochę oszczędności ruszyć i zakupić mojemu synowi rzeczy na wiosnę...dla Mai mam dużo, jemu będzie teraz brakować trochę t-shirtów

jeśli chodzi o ubranka, to dla Daniela nie dostaje nic od nikogo, czasem mama czy teściowa coś zakupią (teściowa zawsze błędnie w rozmiar celuje bo rzadko go widzi), dla Mai do roczku miałam trochę po Danielku, czasem mi szwagierka coś da po swojej córci, ale są to rzeczy często w tragicznym stanie i jak chcę jakąś sukienusie dla Mai od niej, to muszę się wysilić by to jakoś wyglądało (odplamianie,porządne pranie czy trochę sierści zniknęło i takie tam,,,)czasem moja mama też coś kupi lub ja upoluję w lumpku czy na wyprzedażach, ale daję jakoś radę, aaa czasem coś odkupię od koleżanek, których córcie już powyrastały;)) jednym słowem- kombinuję jak się da;))

Aaaaaa LIL jakie loki!!! :-):szok::-D:-D:-D Niesamowite! Dzięki!!

Kolejny makowiec upieczon. Tym razem na kruchym spodzie i przykryty ciastem murzynkowym, potem się zaleje czekoladą :)))))

Przy okazji i murzynek się zrobił. Jutro jabłecznik, bo to jedno z niewielu ciast konsumowanych przez mojego syna ;)
Pojutrze tiramisu :)

reklama
Do góry