reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

reklama
Liluś Martynka jest coraz cudniejsza!!! te loczki boskie!!! i ta tuniczka w kratę;))) a w ogóle fajnie na nóżkach tak siedzi, jak mała kaczuszka, Maja rzadko tak robi;)) no cudo z tej Twojej córci

co do mnie to nie znam drobinki która waży 60kg hahahahhahahahahaha

byliśmy rano w bibliotece, dzieci szczęśliwe, Maja ma książkę o baranku a Danio o bolku i lolku;))

idę zbudować straż pożarną z lego dla syna, ale jednym okiem będę;))

Dziękuję za komplementy dla małej - tak się zastanawiam czy mówić jej czy nie, bo nabroiła dziś, że hej. Wylała pół butelki szamponu na nową kanapę, potem miskę wody na panele :baffled:

Moniu
słodkiego lenistwa życzę!

Bo reszta to do ciast i mięsiw niech się uda :-p

Lili, śliczna Martynka!
Moni, oby szybko zleciało i się leń ;)

Kochane, ja na szybciutko z życzonkami

Niech te świąteczne dni miną Wam w spokoju i radości, a serce wypełni nadzieja jaka wypływa z Betlejemskiej szopy.
Życzę Wam i Waszym Rodzinom, abyście jak najlepiej wykorzystali ten magiczny czas, aby później móc z uśmiechem
na ustach mierzyć się z codziennymi troskami.

Wesołych Świąt!

O Ewunia, dzięki, szybko ... :) Nie będzie Cię?

Ola padła, może pośpi, a ja chcę poczytać, bo od rana robota i robota....

U koleżanek też widzę chyba robota :p

Ostatnia edycja:
robota, małe zakupy, dzieci, też trochę poczytałam;))

a teraz zasypiają.....

Kout widziałam dziś idealną choinkę dla Ciebie;))) srebrzysta, w donicy i wyższa ciut ode mnie;)))

Lilu a co Ty w końcu kupiłaś małej na gwiazdkę??aaa i powiedz mi skąd/gdzie kupiłaś małej takie fajne wiązane kapcie??? bo cały czas dumam i chyba mojej też zakupię, tu w miarę ciepło ale u rodziców ziąb od podłogi, tylko muszą być wiązane, bo inaczej rozepnie każdą zapinkę a tak sznurówkę x2 i nie ruszy, to samo miałam z Danielem;))
oki na allegro widzę że to befado;)) wypatrzyłam je;))

Ostatnia edycja:
Właśnie chciałam wyskakiwać przed szereg, że to befado :)))
Gdzie przy Oli wiązać paputy, albo jakiekolwiek inne buciki :baffled: Ona tego sobie nie da zrobić buahaha
:dry:

Ooo a choina idealna, takom chcem :cool2: Zobaczymy, czy dostanę...

A Ola po kąpieli, po harcach hulańcach w łóżku, po butli i do spania nijak się nie szykuje :p
Co ja chcę.. w dzień pospała 2h, wystarczy jej teraz do północy zasobów energii ;)

reklama
Do góry