reklama
L
Ladycarooo
Gość
ja za bete z progiem w wawie płaciłam 130 złU mnie w małym mieście w PL ceny prawie takie same tylko, że w złotówkach![]()
Hope99
Fanka BB :)
Ja na szczęście płacę 95zł Bo to dziura koło Lublinaja za bete z progiem w wawie płaciłam 130 zł

Moonstone
Moderator
Ja tez jakoś tak w Opolu a może nawet mniej? Nie pamietam, w zbyt dużym szoku byłamja za bete z progiem w wawie płaciłam 130 zł
L
Ladycarooo
Gość
No właśnie ja podziwiam laski, które nie robią w ogóle testów tylko od razu idą na betę, albo mają negatywne testy i mimo to łażą na betę xD mi by było szkoda hajsuJa na szczęście płacę 95zł Bo to dziura koło Lublinaza wyższe ceny chyba większości by nie było stać na badania.
![]()
Hope99
Fanka BB :)
To prawda. Chociaż ja chodzę na proga co miesiąc (mimo monitoringu prywatnie) a to też ok 50 zł i trochę mi szkoda.No właśnie ja podziwiam laski, które nie robią w ogóle testów tylko od razu idą na betę, albo mają negatywne testy i mimo to łażą na betę xD mi by było szkoda hajsu![]()

L
Ladycarooo
Gość
no ja też raz na jakiś czas łażę naproga, żeby mieć wszystko pod kontroląTo prawda. Chociaż ja chodzę na proga co miesiąc (mimo monitoringu prywatnie) a to też ok 50 zł i trochę mi szkoda.ale czuję się bezpieczniej jak mam potwierdzenie z dwóch źródeł, że owu była.
![]()
Kinga0402
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny
u mnie dzisiaj 19dc. Jutro mam iść na proga,niestety tempka niska no ale.... Dla świętego spokoju zrobię bo w środę i tak mam gina, usg ma też zrobić żeby sprawdzić co tam się dzieje. Reszta badań po @. A nawiązując do waszej rozmowy, ja place 28,90 za badanie proga w Warszawie

reklama
L
Ladycarooo
Gość
gdzie robisz proga?Cześć dziewczynyu mnie dzisiaj 19dc. Jutro mam iść na proga,niestety tempka niska no ale.... Dla świętego spokoju zrobię bo w środę i tak mam gina, usg ma też zrobić żeby sprawdzić co tam się dzieje. Reszta badań po @. A nawiązując do waszej rozmowy, ja place 28,90 za badanie proga w Warszawie
![]()