reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Dziewczyny, kiedy robiłybyście betę? 12go dc był ten pęcherzyk 30mm pękający. Chciałam sobie zrobić razem z progiem 7 dni po owu ale to rozumiem ze musiałabym jutro a to na betę chyba dużo za wcześnie jeszcze?

Zrobić możesz, ale mała szansa że coś wyjdzie ;) i tak trzeba będzie ewentualnie powtórzyć

reklama
20220320_202204.jpg

Ja se tak kończę weekend xD

Już się nie odzywam chyba drugi tydzień, ale ostatnio życie chce mnie przeciorać i przetestować ile jeszcze wytrzymam 😅
Zapisałam się na histeroskopie i, uwaga, mam termin na 8.04, ale jestem chyba 10 na liście rezerwowej 😂 no śmiech na sali.
A w zeszłym tygodniu okazało się, ze w połowie maja mam mieć zabieg kardiologiczny, wiec nie mogę być w ciazy, chociaż w moim przypadku to żaden problem 😅
Także zacznijmy kolejny tydzień jakimiś pozytywami! 😊

Już się nie odzywam chyba drugi tydzień, ale ostatnio życie chce mnie przeciorać i przetestować ile jeszcze wytrzymam 😅
Zapisałam się na histeroskopie i, uwaga, mam termin na 8.04, ale jestem chyba 10 na liście rezerwowej 😂 no śmiech na sali.
A w zeszłym tygodniu okazało się, ze w połowie maja mam mieć zabieg kardiologiczny, wiec nie mogę być w ciazy, chociaż w moim przypadku to żaden problem 😅
Także zacznijmy kolejny tydzień jakimiś pozytywami! 😊
Taaaak, jestem za tym, żeby tydzień zaczął się lepiej, niż to co przyniósł nam ten :)

Cześć. Staram się i ja :) W tym miesiącu, 7dpo wstałam z tak silnym bólem brzucha, że nie poszłam do pracy i pomagało tylko leżenie na boku. A i to nie do końca. Pierwszy raz tak miałam. Dodam, że bolał cały brzuch a nie podbrzusze. Wyklucza to implantacje? Test 9dni po stosunku wyszedł negatywny...

Ostatnia edycja:
Cześć. Staram się i ja :) W tym miesiącu, 7dpo wstałam z tak silnym bólem brzucha, że nie poszłam do pracy i pomagało tylko leżenie na boku. A i to nie do końca. Pierwszy raz tak miałam. Dodam, że bolał cały brzuch a nie podbrzusze. Wyklucza to implantacje? Test 9dni po stosunku wyszedł negatywny...
Hej!
Nie, nie wyklucza to implantacji. Taki ból brzucha może tak naprawdę znaczyć wszystko i nic.
Ile jesteś dpo teraz?

reklama
Do góry