reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
No właśnie ja podziwiam laski, które nie robią w ogóle testów tylko od razu idą na betę, albo mają negatywne testy i mimo to łażą na betę xD mi by było szkoda hajsu :D
To prawda. Chociaż ja chodzę na proga co miesiąc (mimo monitoringu prywatnie) a to też ok 50 zł i trochę mi szkoda. 😅 ale czuję się bezpieczniej jak mam potwierdzenie z dwóch źródeł, że owu była. 😅

To prawda. Chociaż ja chodzę na proga co miesiąc (mimo monitoringu prywatnie) a to też ok 50 zł i trochę mi szkoda. 😅 ale czuję się bezpieczniej jak mam potwierdzenie z dwóch źródeł, że owu była. 😅
no ja też raz na jakiś czas łażę naproga, żeby mieć wszystko pod kontrolą :D

Cześć dziewczyny 😊 u mnie dzisiaj 19dc. Jutro mam iść na proga,niestety tempka niska no ale.... Dla świętego spokoju zrobię bo w środę i tak mam gina, usg ma też zrobić żeby sprawdzić co tam się dzieje. Reszta badań po @. A nawiązując do waszej rozmowy, ja place 28,90 za badanie proga w Warszawie😅

reklama
Cześć dziewczyny 😊 u mnie dzisiaj 19dc. Jutro mam iść na proga,niestety tempka niska no ale.... Dla świętego spokoju zrobię bo w środę i tak mam gina, usg ma też zrobić żeby sprawdzić co tam się dzieje. Reszta badań po @. A nawiązując do waszej rozmowy, ja place 28,90 za badanie proga w Warszawie😅
gdzie robisz proga? :D

Do góry