reklama
L
Ladycarooo
Gość
ja za bete z progiem w wawie płaciłam 130 złU mnie w małym mieście w PL ceny prawie takie same tylko, że w złotówkach
Hope99
Fanka BB :)
Ja na szczęście płacę 95zł Bo to dziura koło Lublina za wyższe ceny chyba większości by nie było stać na badania.ja za bete z progiem w wawie płaciłam 130 zł
Moonstone
Moderator
Ja tez jakoś tak w Opolu a może nawet mniej? Nie pamietam, w zbyt dużym szoku byłamja za bete z progiem w wawie płaciłam 130 zł
L
Ladycarooo
Gość
No właśnie ja podziwiam laski, które nie robią w ogóle testów tylko od razu idą na betę, albo mają negatywne testy i mimo to łażą na betę xD mi by było szkoda hajsuJa na szczęście płacę 95zł Bo to dziura koło Lublina za wyższe ceny chyba większości by nie było stać na badania.
Hope99
Fanka BB :)
To prawda. Chociaż ja chodzę na proga co miesiąc (mimo monitoringu prywatnie) a to też ok 50 zł i trochę mi szkoda. ale czuję się bezpieczniej jak mam potwierdzenie z dwóch źródeł, że owu była.No właśnie ja podziwiam laski, które nie robią w ogóle testów tylko od razu idą na betę, albo mają negatywne testy i mimo to łażą na betę xD mi by było szkoda hajsu
L
Ladycarooo
Gość
no ja też raz na jakiś czas łażę naproga, żeby mieć wszystko pod kontroląTo prawda. Chociaż ja chodzę na proga co miesiąc (mimo monitoringu prywatnie) a to też ok 50 zł i trochę mi szkoda. ale czuję się bezpieczniej jak mam potwierdzenie z dwóch źródeł, że owu była.
Kinga0402
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny u mnie dzisiaj 19dc. Jutro mam iść na proga,niestety tempka niska no ale.... Dla świętego spokoju zrobię bo w środę i tak mam gina, usg ma też zrobić żeby sprawdzić co tam się dzieje. Reszta badań po @. A nawiązując do waszej rozmowy, ja place 28,90 za badanie proga w Warszawie
reklama
L
Ladycarooo
Gość
gdzie robisz proga?Cześć dziewczyny u mnie dzisiaj 19dc. Jutro mam iść na proga,niestety tempka niska no ale.... Dla świętego spokoju zrobię bo w środę i tak mam gina, usg ma też zrobić żeby sprawdzić co tam się dzieje. Reszta badań po @. A nawiązując do waszej rozmowy, ja place 28,90 za badanie proga w Warszawie
Podziel się: