reklama
Z
zaz208622
Gość
Przypomnę, że koleżanka nawet nie wie czy jest w ciąży [emoji85]
Błagam nie straszmy tu nikogo oczyszczaniem się po ciąży i to nieudanym czy ciąża pozamaciczną.
Owszem 14 dniowe krwawienie to jest temat na cito do lekarza, ale zanim zdiagnozujemy komuś stratę to może najpierw wdech wydech.
Autorko. Zrób test ciążowy. Jeśli jesteś w ciąży pozamacicznej-wyjdzie pozytywny, jeśli jesteś w ciąży, która oczyszcza się 2 tygodnie i coś jej zalega - wyjdzie pozytywny.
Niezależnie od wyniku testu udaj się na konsultacje ginekologiczną
Błagam nie straszmy tu nikogo oczyszczaniem się po ciąży i to nieudanym czy ciąża pozamaciczną.
Owszem 14 dniowe krwawienie to jest temat na cito do lekarza, ale zanim zdiagnozujemy komuś stratę to może najpierw wdech wydech.
Autorko. Zrób test ciążowy. Jeśli jesteś w ciąży pozamacicznej-wyjdzie pozytywny, jeśli jesteś w ciąży, która oczyszcza się 2 tygodnie i coś jej zalega - wyjdzie pozytywny.
Niezależnie od wyniku testu udaj się na konsultacje ginekologiczną
93kora
Fanka BB :)
Okej,zgadzam się z Tobą w 100 % oczywiście !! ale ja przeszłam cp 7 grudnia , było podobnie dlatego piszę,żeby pojechała na IP bo 14 dni krwawienia z dróg rodnych nie jest czymś normalnymPrzypomnę, że koleżanka nawet nie wie czy jest w ciąży [emoji85]
Kasiam13161
Dzisiaj o tej godzinie chyba wątpię moja gin przyjmuje tylko we wtorki i piątki do tej co ostatnio chodziłam idę dopiero za nie całe dwa tyg ale może poszukam do kogoś innego wcześnieja masz możliwość dostania się do ginekologa na USG dzisiaj ?
a masz możliwość dostania się do ginekologa na USG dzisiaj ?
Karola270984
będą widoczne resztki po poronieniu jeżeli była ciążaCo wyjaśni usg?
Po 14 dniach krwawienia?
Bo na pewno nie przewidzi czy była ciąża.
Z
zaz208622
Gość
Zrób test ciążowy, to pierwsza i podstawowa rzecz.
Jeśli będzie pozytywny powinnaś jak najszybciej udać się na IP.
Jeśli będzie negatywny spróbuj na znanym lekarzu znaleźć wizytę na w miarę szybki termin.
Jeśli będzie pozytywny powinnaś jak najszybciej udać się na IP.
Jeśli będzie negatywny spróbuj na znanym lekarzu znaleźć wizytę na w miarę szybki termin.
Dzisiaj o tej godzinie chyba wątpię moja gin przyjmuje tylko we wtorki i piątki do tej co ostatnio chodziłam idę dopiero za nie całe dwa tyg ale może poszukam do kogoś innego wcześniej
Z
zaz208622
Gość
Resztki czego i gdzie te resztki?
3 razy poroniłam i żadnych resztek nigdy nie było.
Wczesne poronienie w obrazie usg nie różni się niczym od miesiączki.
3 razy poroniłam i żadnych resztek nigdy nie było.
Wczesne poronienie w obrazie usg nie różni się niczym od miesiączki.
będą widoczne resztki po poronieniu jeżeli była ciąża
Blondi_87
Ja teraz będę robiła takie w trakcie okresu to policzę ale ja przed owulacja też mam je dobrze widoczne w prawy a w lewym się tak nie rzuca to w oczy ale pytałam że jest okGdzieś kiedys czytałam ze najlepiej oglądać pecherzyki antralne na początku cyklu i ze powinno być ich nie mniej niż 5, kilka do kilkunastu. No ale mało kto robi usg podczas okresu [emoji23]
Cześć dziewczyny. Dołączam do Waszego grona. W wielkim skrócie: z mężem staramy się prawie 2 lata, ja zmagam się z niedoczynnością tarczycy, ostatnimi czasy wyszła hiperprolaktynemia, IO, mam też bardzo często anemie z niedoboru żelaza, dodatkowo mąż ma kiepskie nasienie. We wrześniu zmieniliśmy lekarza i dopiero on zrobil konkretne badania, bierzemy leki, ale póki co bez zmian. Staramy się jeść zdrowo, wiele wskazówek zdobyłam od akademii płodności. Jestem obecnie w 24dc, dużo śluzu, osłabienie, czuje się jakbym była przeziębiona, a i brzuch boli jak na miesiączkę. Ogólnie słabość i brak mocy. Temperatura utrzymuje się na poziomie 36.5. Myślicie są jakieś szanse? Raz juz poronilam i wtedy były troche inne objawy, ale jak to mówią co ciąża to może być inaczej. Swoja drogą, jak Wy sobie radzicie z takim napięciem przed terminem miesiączki? Bardzo chciałabym odpuścić psychicznie, ale tak mocno weszłam w ten temat i to czekanie, że zawsze po owulacji niecierpliwie czekam na jakiś sygnał od organizmu. A szczyt mojego kiepskiego nastroju jest w momencie, kiedy dostaje miesiączki
reklama
Hope99
Nie masz np torbieli? Bo ja miałam krwawienie miesiączkowe dłuższe o kilka dni jak zrobiła mi się torbiel, co prawda te kilka dni ostatnie były mniej obfite No ale ja mam ogólnie bardzo obfite miesiączki.Tak myślałam dzisiaj to już 14 dzień ale dzisiaj to zdecydowanie mniejsze krwawienie tak jakby końcówka.
Nie robiłam testu bo jak zobaczyłam że już się zaczyna okres to stwierdziłam że jest to bez sensu i że cykl stracony i nic nie wyszło. Tak umówiłam się do gin tylko na przyszły tydz.
Podziel się: