reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi czy taki dłuższe krwawienie niby taka miesiączka przedłużającą się to mogłoby to być wczesne poronienie
Jak nie robiłaś testu to nikt Ci nie odpowie, ale po samej długości miesiączki nikt poronienia nie zdiagnozuje. Jeśli miesiączka była w terminie to szczerze wątpię. Ile dni już krwawisz? Długie krwawienie powinno być skonsultowane z ginekologiem bo to mogą być jakiekolwiek inne dolegliwości.

Jak nie robiłaś testu to nikt Ci nie odpowie, ale po samej długości miesiączki nikt poronienia nie zdiagnozuje. Jeśli miesiączka była w terminie to szczerze wątpię. Ile dni już krwawisz? Długie krwawienie powinno być skonsultowane z ginekologiem bo to mogą być jakiekolwiek inne dolegliwości.
dokładnie, poza tym ja miałam biochemiczną i wcale dłużej jakoś specjalnie nie krwawiłam, bo krwawienie trwało 4dni (@ mam 3, czasem 4), ale intensywność była zdecydowanie większa, ale teraz @ po krwawieniu po biochemicznej była tak samo długa i intenstwna, jak krwawienie po biochemie więc nie ma reguły

w biochemicznej chyba nigdy nie byłam ale przeszłam 7 grudnia operacje przez CP i wydaje mi się,że okres mam mniej obfity i jakiś taki ładniejszy o ile można tak to nazwać :)

Pytanie mam [emoji41]
Czy któraś z Was podczas stymulacji Letrozolem łykała też ovarin? Albo inny suplement z Mio-inozytolem?

I jak była owulacja czy nie ??

Załączniki

• IMG_2149.jpg
    IMG_2149.jpg
    184,6 KB · Wyświetleń: 92
Tak myślałam dzisiaj to już 14 dzień ale dzisiaj to zdecydowanie mniejsze krwawienie tak jakby końcówka.
Nie robiłam testu bo jak zobaczyłam że już się zaczyna okres to stwierdziłam że jest to bez sensu i że cykl stracony i nic nie wyszło. Tak umówiłam się do gin tylko na przyszły tydz.

reklama
Do góry