Wg wykresu temperatur i peaku jesteś chyba 4 czy 5 dpo więc bardzo ładny wynik. Oczywiście nikt nie powie że była na 100%, ale można zakładać że wszystko na to wskazuje prócz nieudolnie zrobionego usgdzisiaj robiłam w 20 dc to nie jest za niski ??
reklama
Kasiam13161
Fanka BB :)
Rozumiem nic umówiłam się do gin zobaczymy co powie mam tylko nadzieję że to nic takiegodokładnie, poza tym ja miałam biochemiczną i wcale dłużej jakoś specjalnie nie krwawiłam, bo krwawienie trwało 4dni (@ mam 3, czasem 4), ale intensywność była zdecydowanie większa, ale teraz @ po krwawieniu po biochemicznej była tak samo długa i intenstwna, jak krwawienie po biochemie więc nie ma reguły
Karola270984
fajnie by było jakby była nie mówię ze udana ale żeby wogole była owulacjaWg wykresu temperatur i peaku jesteś chyba 4 czy 5 dpo więc bardzo ładny wynik. Oczywiście nikt nie powie że była na 100%, ale można zakładać że wszystko na to wskazuje prócz nieudolnie zrobionego usg
14 dni krwawienia to jest zdecydowanie za dużo i wymaga pilnej kontroli u lekarza, ale jest wiele innych powodów, nie tylko ciąża. Przy czym tak jak pisałam - jeśli okres dostałaś w terminie to ciążę bym wykluczyła, bo z malutkiej bety raczej tak długie krwawienie by się nie utrzymywało. Testu w ogóle nie robiłaś? Nawet już po wystąpieniu krwawienia?Tak myślałam dzisiaj to już 14 dzień ale dzisiaj to zdecydowanie mniejsze krwawienie tak jakby końcówka.
Nie robiłam testu bo jak zobaczyłam że już się zaczyna okres to stwierdziłam że jest to bez sensu i że cykl stracony i nic nie wyszło. Tak umówiłam się do gin tylko na przyszły tydz.
Kasiam13161
No wigilię nie robiłam jak już zaczyna się krwawienie to już nigdy nie robię testów, zobaczymy co powie lekarz14 dni krwawienia to jest zdecydowanie za dużo i wymaga pilnej kontroli u lekarza, ale jest wiele innych powodów, nie tylko ciąża. Przy czym tak jak pisałam - jeśli okres dostałaś w terminie to ciążę bym wykluczyła, bo z malutkiej bety raczej tak długie krwawienie by się nie utrzymywało. Testu w ogóle nie robiłaś? Nawet już po wystąpieniu krwawienia?
93kora
a masz polipy, mięśniaki ? Chociaż 14 dni to bardzo długo ...No wigilię nie robiłam jak już zaczyna się krwawienie to już nigdy nie robię testów, zobaczymy co powie lekarz
Kasiam13161
Jak ostatnio byłam badana to nic takiego nie miałam i nigdy wcześniej też nie, mam policystyczne jajnikia masz polipy, mięśniaki ? Chociaż 14 dni to bardzo długo ...
93kora
a masz możliwość dostania się do ginekologa na USG dzisiaj ?Jak ostatnio byłam badana to nic takiego nie miałam i nigdy wcześniej też nie, mam policystyczne jajniki
Karola270984
Takie długie krwawienia mogą być po poronieniu organizm sam oczyścić się nie może bo mogą zalegać resztki. Usg wszystko wyjasni
reklama
Z
zaz208622
Gość
Co wyjaśni usg?
Po 14 dniach krwawienia?
Bo na pewno nie przewidzi czy była ciąża.
Po 14 dniach krwawienia?
Bo na pewno nie przewidzi czy była ciąża.
Takie długie krwawienia mogą być po poronieniu organizm sam oczyścić się nie może bo mogą zalegać resztki. Usg wszystko wyjasni
Podziel się: