reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
dokładnie, poza tym ja miałam biochemiczną i wcale dłużej jakoś specjalnie nie krwawiłam, bo krwawienie trwało 4dni (@ mam 3, czasem 4), ale intensywność była zdecydowanie większa, ale teraz @ po krwawieniu po biochemicznej była tak samo długa i intenstwna, jak krwawienie po biochemie więc nie ma reguły
Rozumiem nic umówiłam się do gin zobaczymy co powie mam tylko nadzieję że to nic takiego

Tak myślałam dzisiaj to już 14 dzień ale dzisiaj to zdecydowanie mniejsze krwawienie tak jakby końcówka.
Nie robiłam testu bo jak zobaczyłam że już się zaczyna okres to stwierdziłam że jest to bez sensu i że cykl stracony i nic nie wyszło. Tak umówiłam się do gin tylko na przyszły tydz.
14 dni krwawienia to jest zdecydowanie za dużo i wymaga pilnej kontroli u lekarza, ale jest wiele innych powodów, nie tylko ciąża. Przy czym tak jak pisałam - jeśli okres dostałaś w terminie to ciążę bym wykluczyła, bo z malutkiej bety raczej tak długie krwawienie by się nie utrzymywało. Testu w ogóle nie robiłaś? Nawet już po wystąpieniu krwawienia?

14 dni krwawienia to jest zdecydowanie za dużo i wymaga pilnej kontroli u lekarza, ale jest wiele innych powodów, nie tylko ciąża. Przy czym tak jak pisałam - jeśli okres dostałaś w terminie to ciążę bym wykluczyła, bo z malutkiej bety raczej tak długie krwawienie by się nie utrzymywało. Testu w ogóle nie robiłaś? Nawet już po wystąpieniu krwawienia?
No wigilię nie robiłam jak już zaczyna się krwawienie to już nigdy nie robię testów, zobaczymy co powie lekarz

Takie długie krwawienia mogą być po poronieniu organizm sam oczyścić się nie może bo mogą zalegać resztki. Usg wszystko wyjasni

reklama
Do góry