reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Ja w 7dc tez mialam jednorazowe plamienie zabarwione na jasno brazowo i sluz jak białko kurze. 29.12 zaczęłam 1dc.
Mam pytanie wiem ŚWIRUJE, test z wczoraj nie jest godny rozpatrywania ale??? , czy pink super czuly zachowuje sie tak po uplywie czasu, tu po dobie, czy wkrecam sobie niewidoczne..
Po czasie każdy test może się tak zachować. Ja wielkorotnie miałam cienie kresek dużo wyraźniejsze niż Twoje po czasie. Moim zdaniem jest negatywny.

Po dobie to tam może być i haft richelieu.
Ja w 7dc tez mialam jednorazowe plamienie zabarwione na jasno brazowo i sluz jak białko kurze. 29.12 zaczęłam 1dc.
Mam pytanie wiem ŚWIRUJE, test z wczoraj nie jest godny rozpatrywania ale??? , czy pink super czuly zachowuje sie tak po uplywie czasu, tu po dobie, czy wkrecam sobie niewidoczne..

Czekam i czekam na wieści od naszej niematkiwariatki i nic ... kochana daj znać co u Ciebie 😉😘

@niematkawariatka wywołuję Cię do tablicy :D

Oooo No właśnie @niematkawariatka co u Ciebie ?
Jeżu, dziewczyny, przepraszam! Czy ja nie napisałam jak druga beta?! Wybaczcie mnie tooo.

więc 17.01.
beta 144
prog 39

19.01.
beta 355
prog 42

Na ten moment wygląda to okej, przyrost dwudniowy 142% <3 @Zazuu mnie tu uspakaja, że przy takim progu nie powinna to być kolejna pozamaciczna. wierzę tej Pani. idę dziś do lekarki zweryfikować leki które biorą, czy dobrze biorę, czy coś odłożyć, czy coś dołożyć. może zrobi mi usg żeby sprawdzić czy nic niepokojącego się tam nie dzieje. choć niemal pewne, że nie będzie można jeszcze zobaczyć ciąży, bo przy dobrych wiatrach dziś beta z 700. mam nadzieję. nie sprawdzam na razie więcej przyrostów.

dziękuję Wam za pamięć <3

reklama
Jeżu, dziewczyny, przepraszam! Czy ja nie napisałam jak druga beta?! Wybaczcie mnie tooo.

więc 17.01.
beta 144
prog 39

19.01.
beta 355
prog 42

Na ten moment wygląda to okej, przyrost dwudniowy 142% <3 @Zazuu mnie tu uspakaja, że przy takim progu nie powinna to być kolejna pozamaciczna. wierzę tej Pani. idę dziś do lekarki zweryfikować leki które biorą, czy dobrze biorę, czy coś odłożyć, czy coś dołożyć. może zrobi mi usg żeby sprawdzić czy nic niepokojącego się tam nie dzieje. choć niemal pewne, że nie będzie można jeszcze zobaczyć ciąży, bo przy dobrych wiatrach dziś beta z 700. mam nadzieję. nie sprawdzam na razie więcej przyrostów.

dziękuję Wam za pamięć <3
Piękny przyrost i prog 😍 samych dobrych wieści!

Do góry