reklama
L
Ladycarooo
Gość
@niematkawariatka wywołuję Cię do tablicy
Z
zaz208622
Gość
Ocenione tylko na podstawie długości miesiączki? Nie.
Dziewczyny powiedzcie mi czy taki dłuższe krwawienie niby taka miesiączka przedłużającą się to mogłoby to być wczesne poronienie
Kamilad
Fanka BB :)
Ja tu nic nie widzęJa w 7dc tez mialam jednorazowe plamienie zabarwione na jasno brazowo i sluz jak białko kurze. 29.12 zaczęłam 1dc.
Mam pytanie wiem ŚWIRUJE, test z wczoraj nie jest godny rozpatrywania ale??? , czy pink super czuly zachowuje sie tak po uplywie czasu, tu po dobie, czy wkrecam sobie niewidoczne..
Karola270984
Oooo No właśnie @niematkawariatka co u Ciebie ?
L
Ladycarooo
Gość
Po czasie każdy test może się tak zachować. Ja wielkorotnie miałam cienie kresek dużo wyraźniejsze niż Twoje po czasie. Moim zdaniem jest negatywny.Ja w 7dc tez mialam jednorazowe plamienie zabarwione na jasno brazowo i sluz jak białko kurze. 29.12 zaczęłam 1dc.
Mam pytanie wiem ŚWIRUJE, test z wczoraj nie jest godny rozpatrywania ale??? , czy pink super czuly zachowuje sie tak po uplywie czasu, tu po dobie, czy wkrecam sobie niewidoczne..
Z
zaz208622
Gość
Po dobie to tam może być i haft richelieu.
Ja w 7dc tez mialam jednorazowe plamienie zabarwione na jasno brazowo i sluz jak białko kurze. 29.12 zaczęłam 1dc.
matkaniewariatka
Czekam i czekam na wieści od naszej niematkiwariatki i nic ... kochana daj znać co u Ciebie
@niematkawariatka wywołuję Cię do tablicy
Jeżu, dziewczyny, przepraszam! Czy ja nie napisałam jak druga beta?! Wybaczcie mnie tooo.Oooo No właśnie @niematkawariatka co u Ciebie ?
więc 17.01.
beta 144
prog 39
19.01.
beta 355
prog 42
Na ten moment wygląda to okej, przyrost dwudniowy 142% <3 @Zazuu mnie tu uspakaja, że przy takim progu nie powinna to być kolejna pozamaciczna. wierzę tej Pani. idę dziś do lekarki zweryfikować leki które biorą, czy dobrze biorę, czy coś odłożyć, czy coś dołożyć. może zrobi mi usg żeby sprawdzić czy nic niepokojącego się tam nie dzieje. choć niemal pewne, że nie będzie można jeszcze zobaczyć ciąży, bo przy dobrych wiatrach dziś beta z 700. mam nadzieję. nie sprawdzam na razie więcej przyrostów.
dziękuję Wam za pamięć <3
reklama
Kamilad
Piękny przyrost i prog samych dobrych wieści!Jeżu, dziewczyny, przepraszam! Czy ja nie napisałam jak druga beta?! Wybaczcie mnie tooo.
więc 17.01.
beta 144
prog 39
19.01.
beta 355
prog 42
Na ten moment wygląda to okej, przyrost dwudniowy 142% <3 @Zazuu mnie tu uspakaja, że przy takim progu nie powinna to być kolejna pozamaciczna. wierzę tej Pani. idę dziś do lekarki zweryfikować leki które biorą, czy dobrze biorę, czy coś odłożyć, czy coś dołożyć. może zrobi mi usg żeby sprawdzić czy nic niepokojącego się tam nie dzieje. choć niemal pewne, że nie będzie można jeszcze zobaczyć ciąży, bo przy dobrych wiatrach dziś beta z 700. mam nadzieję. nie sprawdzam na razie więcej przyrostów.
dziękuję Wam za pamięć <3
Podziel się: