reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Dostałam właśnie sms, że od niedzieli mogę ruszać na legalu ze stymulacja [emoji7]
Wyżebrałam też 3 terminy na usg w 8,14 i 18 dc i mam nadzieję, że to wystarczy żeby wstrzelić się z podaniem pierwszego w życiu ovitrelle[emoji23]
Jaram się jak pochodnia

Dostałam właśnie sms, że od niedzieli mogę ruszać na legalu ze stymulacja [emoji7]
Wyżebrałam też 3 terminy na usg w 8,14 i 18 dc i mam nadzieję, że to wystarczy żeby wstrzelić się z podaniem pierwszego w życiu ovitrelle[emoji23]
Jaram się jak pochodnia
trzymam kciuki, niechaj rośnie pięknie i pęka <3

Czes
Cześć Dziewczyny! Czytam Wasze wpisy już od jakiegoś czasu i jeśli mogę, również dołączę do Waszego grona 😄 W skrócie o mnie: jestem mamą 3-letniego chłopca, w pierwszą ciąże zaszłam w 16 cyklu starań, ciąża zakończyła się cc. Teraz starania od maja 2021. Mamy problem z kiepskimi parametrami nasienia, morfologia na poziomie 0% i ruchliwość połowę poniżej normy. Walczymy o poprawę. U mnie teoretycznie wszystko ok, ale zauważam krótką
fazę lutealną, jednak lekarz bagatelizuje moje obawy. W najbliższym czasie będę badać progesteron przez kilka dni w fazie lutealnej i zobaczymy.
Trzymam za Was wszystkie kciuki 😘

reklama
Do góry