Tak mam potwierdzone, do tej pory tak było że co drugi cykl.Ale masz potwierdzone, że on owuluje co 2 miesiące?
Bo generalnie to nie taka oczywista sprawa. Czasem taki jajnik owuluje w każdym cyklu, czasem co 5, a czasem nigdy
reklama
Z
zaz208622
Gość
Pozostaje trzymać kciuki, żeby jajnik Cię zaskoczył [emoji16]
Z
zaz208622
Gość
Witam się w 1 dc[emoji57]
Dokładnie na to liczęPozostaje trzymać kciuki, żeby jajnik Cię zaskoczył [emoji16]
Z
zaz208622
Gość
Dostałam właśnie sms, że od niedzieli mogę ruszać na legalu ze stymulacja [emoji7]
Wyżebrałam też 3 terminy na usg w 8,14 i 18 dc i mam nadzieję, że to wystarczy żeby wstrzelić się z podaniem pierwszego w życiu ovitrelle[emoji23]
Jaram się jak pochodnia
Wyżebrałam też 3 terminy na usg w 8,14 i 18 dc i mam nadzieję, że to wystarczy żeby wstrzelić się z podaniem pierwszego w życiu ovitrelle[emoji23]
Jaram się jak pochodnia
L
Ladycarooo
Gość
trzymam kciuki, niechaj rośnie pięknie i pęka <3Dostałam właśnie sms, że od niedzieli mogę ruszać na legalu ze stymulacja [emoji7]
Jaram się jak pochodnia
Czes
Cześć Dziewczyny! Czytam Wasze wpisy już od jakiegoś czasu i jeśli mogę, również dołączę do Waszego grona W skrócie o mnie: jestem mamą 3-letniego chłopca, w pierwszą ciąże zaszłam w 16 cyklu starań, ciąża zakończyła się cc. Teraz starania od maja 2021. Mamy problem z kiepskimi parametrami nasienia, morfologia na poziomie 0% i ruchliwość połowę poniżej normy. Walczymy o poprawę. U mnie teoretycznie wszystko ok, ale zauważam krótką
fazę lutealną, jednak lekarz bagatelizuje moje obawy. W najbliższym czasie będę badać progesteron przez kilka dni w fazie lutealnej i zobaczymy.
Trzymam za Was wszystkie kciuki
Kasiam13161
Fanka BB :)
Dziewczyny powiedzcie mi czy taki dłuższe krwawienie niby taka miesiączka przedłużającą się to mogłoby to być wczesne poronienie
reklama
L
Ladycarooo
Gość
Oj kochana nikt Ci tego nie powie. Musiałabyś zbadać betę albo chociaż zrobić test.Dziewczyny powiedzcie mi czy taki dłuższe krwawienie niby taka miesiączka przedłużającą się to mogłoby to być wczesne poronienie
Podziel się: