reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Ja oglądam w trakcie pracy żeby się odprężyć 🙈🙈🙈 hotel paradise, top model, ślub od pierwszego wejrzenia itp 😁😁😁
Chcesz spoiler czy już wiesz kto wygrał?
Wiem wiem kto wygrał 😄 ja oglądam razem ze starym🤣🤣 on jeszcze czyta wykop wcześniej i aferki wyszukuje🤣
Kasper jest z Laurą po programie, a ciekawe jak Oliwia i Kuba 😄

O ślub od pierwszego wejrzenia też oglądam a teraz zaczęłam australijską wersje😄😄 jest mocno wyreżyserowana ale wkręca jak serial

Na wspólnej oglądam chyba od początku istnienia🤣
Ja w ogóle dużo z Playera korzystam 😄

Wiem wiem kto wygrał 😄 ja oglądam razem ze starym🤣🤣 on jeszcze czyta wykop wcześniej i aferki wyszukuje🤣
Kasper jest z Laurą po programie, a ciekawe jak Oliwia i Kuba 😄

O ślub od pierwszego wejrzenia też oglądam a teraz zaczęłam australijską wersje😄😄 jest mocno wyreżyserowana ale wkręca jak serial

Na wspólnej oglądam chyba od początku istnienia🤣
Ja w ogóle dużo z Playera korzystam 😄
Ale że Kasper z Laurą? 😲😲😲😲😲😲 I jey z Eliza 😁😁

Ja też ogladam rozne gowna :D top model tak ale ja ogladam ukryta prawde...:D to chyba najgorszy sort :D
Ale sluchajcie, ja u mnie w pracy jak w systemie robie dzialania to na koniec mam cos takiego jak audyt, gdzie musze wpisać czemu to zrobilam, na jakiej podstawie, numer ticketu, maila czyli szeroko pojete źródło mojego dzialania. Taki audyt zostaje tam na zawsze i nie mozna go usunac.i tak kiedyś w audyt prawie wkleilam linka do ukrytej prawdy... :D

Ja też ogladam rozne gowna :D top model tak ale ja ogladam ukryta prawde...:D to chyba najgorszy sort :D
Ale sluchajcie, ja u mnie w pracy jak w systemie robie dzialania to na koniec mam cos takiego jak audyt, gdzie musze wpisać czemu to zrobilam, na jakiej podstawie, numer ticketu, maila czyli szeroko pojete źródło mojego dzialania. Taki audyt zostaje tam na zawsze i nie mozna go usunac.i tak kiedyś w audyt prawie wkleilam linka do ukrytej prawdy... :D
Ja w przerwie wakacyjnej jak nie ma nic innego do ogladblania to też czasem sobie ukrytą prawdę włączę 🙈🙈🙈🙈

Ps. Ja kiedyś w tickecie wpisałam "na wspolnej" bo pomyliły mi się klawiatury i myslalam ze pisze na prywatnym lapku w wyszukiwarce 😁😁 tak... . kliknęłam ENTER 😁😁 Na szczęście można edytować 😁

To ja jestem totalnie oderwana od takich programów i seriali, nie oglądam, ba, nawet nie lubię 😅 mój poziom irytacji i żenady osiąga maksimum, a zrobiło mi się tak po sławnym odcinku pamiętników z wakacji 🤣😂 Mięsny jeż, mięsny jeż, ja go zjem i Ty też 🤣 jprd pamiętacie to?? Ogólnie średnio mam czas na TV, zdarza mi się odpalić Netflix i kocham książki miłością bezgraniczną 😍

reklama
lo matko. Na wspólnej już chyba z rok nie oglądałam 😞 może teraz na przymusowym lezingu się zbiorę i nadrobię. I jeszcze przyjaciółki też mam zaległości.
Ja właśnie miałam zaległości ze 400 odcinków 🤣😳 Ale dzielnie nadrabiam i w każdej chwili włączam ;) Przy odkurzaniu tylko sobie daruję, bo bez głosu to jak zjedzenie samej bitej śmietany z bajaderki 😁😉

Do góry