Fuńka
Fanka BB :)
Ooooo!!! Na Wspólnej to moja miłość Specjalnie playera se wykupiłam, bo jestem do tyłu w odcinkach !A! I na wspólnej! Kocham i masterchefa tez oglądam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooooo!!! Na Wspólnej to moja miłość Specjalnie playera se wykupiłam, bo jestem do tyłu w odcinkach !A! I na wspólnej! Kocham i masterchefa tez oglądam
No ja tez musialam wykupić Playera bo za granicą to jedyna opcjaOoooo!!! Na Wspólnej to moja miłość Specjalnie playera se wykupiłam, bo jestem do tyłu w odcinkach !
lo matko. Na wspólnej już chyba z rok nie oglądałam może teraz na przymusowym lezingu się zbiorę i nadrobię. I jeszcze przyjaciółki też mam zaległości.Ooooo!!! Na Wspólnej to moja miłość Specjalnie playera se wykupiłam, bo jestem do tyłu w odcinkach !
Wiem wiem kto wygrał ja oglądam razem ze starym on jeszcze czyta wykop wcześniej i aferki wyszukujeJa oglądam w trakcie pracy żeby się odprężyć hotel paradise, top model, ślub od pierwszego wejrzenia itp
Chcesz spoiler czy już wiesz kto wygrał?
Ale że Kasper z Laurą? I jey z ElizaWiem wiem kto wygrał ja oglądam razem ze starym on jeszcze czyta wykop wcześniej i aferki wyszukuje
Kasper jest z Laurą po programie, a ciekawe jak Oliwia i Kuba
O ślub od pierwszego wejrzenia też oglądam a teraz zaczęłam australijską wersje jest mocno wyreżyserowana ale wkręca jak serial
Na wspólnej oglądam chyba od początku istnienia
Ja w ogóle dużo z Playera korzystam
Ja w przerwie wakacyjnej jak nie ma nic innego do ogladblania to też czasem sobie ukrytą prawdę włączęJa też ogladam rozne gowna top model tak ale ja ogladam ukryta prawde... to chyba najgorszy sort
Ale sluchajcie, ja u mnie w pracy jak w systemie robie dzialania to na koniec mam cos takiego jak audyt, gdzie musze wpisać czemu to zrobilam, na jakiej podstawie, numer ticketu, maila czyli szeroko pojete źródło mojego dzialania. Taki audyt zostaje tam na zawsze i nie mozna go usunac.i tak kiedyś w audyt prawie wkleilam linka do ukrytej prawdy...
Bez dwóch zdańNo ja tez musialam wykupić Playera bo za granicą to jedyna opcja
Najlepiej wydane pieniądzory
Ja właśnie miałam zaległości ze 400 odcinków Ale dzielnie nadrabiam i w każdej chwili włączam Przy odkurzaniu tylko sobie daruję, bo bez głosu to jak zjedzenie samej bitej śmietany z bajaderkilo matko. Na wspólnej już chyba z rok nie oglądałam może teraz na przymusowym lezingu się zbiorę i nadrobię. I jeszcze przyjaciółki też mam zaległości.