Owulacja
Fanka BB :)
Przypomniało mi się: buzię widzę, w tym tęczuWidzę jeszcze pięść z petem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przypomniało mi się: buzię widzę, w tym tęczuWidzę jeszcze pięść z petem
Jaaaa!!! I wcale się nie wstydzę oglądam wszystkie edycje, to taki odmóżdżacz dla mnie po pracyJezuuu oglądam hotel paradise kto ogląda i wstydzi się przyznać?
ja to widzę penisami z którego wystrzeliły plemniki xD ...Widzę jeszcze pięść z petem
hahah nie widzę penisami... tylko penisa, slownikja to widzę penisami z którego wystrzeliły plemniki xD ...
Ja oglądam w trakcie pracy żeby się odprężyć hotel paradise, top model, ślub od pierwszego wejrzenia itpJaaaa!!! I wcale się nie wstydzę oglądam wszystkie edycje, to taki odmóżdżacz dla mnie po pracy
Ale teraz nie jestem w pracy, stary poszedł z psem a ja hop na plejeraJa oglądam w trakcie pracy żeby się odprężyć hotel paradise, top model, ślub od pierwszego wejrzenia itp
Chcesz spoiler czy już wiesz kto wygrał?
Ja !Jezuuu oglądam hotel paradise kto ogląda i wstydzi się przyznać?
Boszeee, jak ludzie karmią się taką nienawiścią, żółcią i byciem wrednym. Nienawidzę tego na skroś, nie wiem czy to w każdej pracy taki typ się musi trafić??
Słuchajcie, u mnie dziś taka historia:byłam na skupie złomu, likwidujemy najstarszą część zakładu, jeżdżę doglądać wagi wywożonych sprzętów i śmieci etc. No i na tym skupie było mega błoto i kałuże(zapamiętajcie ten element bo to ważne) i lata tam taki Janusz biznesu, stary, zgrzybiały ale myśli, że boski jak Alvaro czy Massimo, co mu do pięt nawet nie dorastają i tenże Janusz zarywał mnie już na dzień dobry (czy Wy też tak macie , że zawsze jakieś stare capy się śliną na Wasz widok?? No u mnie to mus, ja mam tego pecha) rzuca tekstami w stylu uuu jakie nóżki ma panieneczka albo za taki uśmiech to bym za panią w ogień skoczył etc itd. Oczywiście cięte riposty poszły w stylu, że by mu się futro zajęło w tym ogniu bo obleśnie owłosiony itd tudzież uśmiech za uśmiech proszę Pana bo ja wiem ile koronki kosztują minę miał bezcenną, moi pracownicy lali ze śmiechu. Janusz bo trzecim spławieniu spąsowiał i próbował podciągając rozwlekłe portki dziarskim krokiem do kanciapy wrócić i uwagą... werble... potknął się i wyjebał w największą kałużę dziewczyny ja myślałam, że się zapowietrzę z radości bo na domiar złego to była ta kałuża przez którą mnie przenieść chciał co bym pantofelków nie uciapciała i ja wiem, że nie ładnie się śmiać ale pod koniec również płakałam, cóż począć, że ze śmiechu
Przepraszam, że było tak długoooo