Sarenka1993
Fanka BB :)
pamiętam z dzieciństwa! Paulina puszczali to jak się Esmeralda skończyła, oglądałam razem z babciąJa niedawno w ramach nauki hiszpańskiego oglądałam telenowele la usurpadora wspaniala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pamiętam z dzieciństwa! Paulina puszczali to jak się Esmeralda skończyła, oglądałam razem z babciąJa niedawno w ramach nauki hiszpańskiego oglądałam telenowele la usurpadora wspaniala
hejka! Ja mam podobnie, mimo że myślimy o dziecku od paru miesięcy to ja wiem, że jestem gotowa. Jak słyszę historie, koleżanka odstawiła tabsy w 1 miesiącu zaszła w ciąże, gdzie ja odstawiłam w lutym dopadły mnie wszystkie możliwe skutki uboczne odstawienia, tłustak skóra, włosy wiecznie smalec, ogromna ilość pryszczy i nic... później kolega wielki ''lovelas'' poznał ''miłość swojego życia'' uznali po 3 mc wspólnego życia, że może postarają się o dziecko (tzn ona uznała) po 4 mc ciąża...i tak wkółko. Nie staram się długo a już słuchając takich historii myślę sobie jak to jest... a co dopiero osoby które starają się dłużej.
Dziewczyny które mają problemy polecam klinikę
wczesniej pisałam że mojej mamy brat 4 lata starał się o dziecko (obecnie mają 3)... dopiero ten lekarz im pomógł,mimo że zwiedzili pół Polski szukając klinik leczenia niepłodności.Homepage - Napromedica
www.napromedica.pl
Uwaga, uwaga ja też tak do tego podchodziłam... Pokornie wróciłam jako do ostatniej deski ratunku... Po 3,5 l. włóczenia się po klinikach i lekarzach o coraz lepszych specjalnościach trafiłam w końcu i tam..... Ku mojemu zdziwieniu Pani doktor tak mi leki ustawiła łącznie z immunologią że po 4 MSC jej leczenia byłam w ciążyNaprotechnologia na PROBLEMY to jak plaster na urwaną nogę
Uwaga, uwaga ja też tak do tego podchodziłam... Pokornie wróciłam jako do ostatniej deski ratunku... Po 3,5 l. włóczenia się po klinikach i lekarzach o coraz lepszych specjalnościach trafiłam w końcu i tam..... Ku mojemu zdziwieniu Pani doktor tak mi leki ustawiła łącznie z immunologią że po 4 MSC jej leczenia byłam w ciąży
A co się stało ? Zaraz na wakacje jedziecie razem przecież.hej laski! Miłego weekendu.
U mnie słabo, miałam ze starym major kłótnię wczoraj.
Ogólnie jest chujowy nastrój, do tego boli mnie głowa od płaczu.
Wszystko mi siadło i już te wakacje nawet mnie nie cieszą.
Znaczy na ogólnie stary byl od jakiegoś czasu taki odsunięty, mówił, że źle się czuje psychicznie etc, seksu ostatnio też prawie nie było... No i się okazało, że on się tak odsunął, bo według niego nie możemy się dogadać. I nie raczył mnie kurvva o tym poinformować nawet. Tylko po prostu zaczął się ode mnie odcinać. Dobrze, ze o tym wiedziałam. Dowiedziałam się wczoraj przy okazji jakiejś sprzeczki o głupotę.A co się stało ? Zaraz na wakacje jedziecie razem przecież.
AhaZnaczy na ogólnie stary byl od jakiegoś czasu taki odsunięty, mówił, że źle się czuje psychicznie etc, seksu ostatnio też prawie nie było... No i się okazało, że on się tak odsunął, bo według niego nie możemy się dogadać. I nie raczył mnie kurvva o tym poinformować nawet. Tylko po prostu zaczął się ode mnie odcinać. Dobrze, ze o tym wiedziałam. Dowiedziałam się wczoraj przy okazji jakiejś sprzeczki o głupotę.
Czyli ja czekałam i (wydawało mi się?) wspierałam go w dole psychcznym a ten był przeze mnie. Aha.
Nie pytajcie, nie ogarniam...
Jego trzeba o to spytać. Kurvva, nie wierzę w to, z jednej strony zajebisty człowiek i mąż, a jak przychodzi kłótnia to się zmienia we wroga...Aha
A zamierzał coś z tym zrobić czy tak czekał sobie po prostu aż się spi****li jeszcze bardziej ?