Moonstone
Moderator
Teraz ma do mnie pretensje, ze jak mu się już spodobało to ja się boję przez to plamienie XDRozumiem, że pacjentka @Moonstone zaliczona!! To chłop miał na myśli![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz ma do mnie pretensje, ze jak mu się już spodobało to ja się boję przez to plamienie XDRozumiem, że pacjentka @Moonstone zaliczona!! To chłop miał na myśli![]()
Chodź do naszej pierdzacej rodziny. Pieseł i tak ma miejsce przed nami i mężemjuż wytwarzam dla Ciebie specjalną gratisową dawkę, ale uwaga! Mogę przez to zacząć pierdzieć![]()
Oj tam oj tamTeraz ma do mnie pretensje, ze jak mu się już spodobało to ja się boję przez to plamienie XD
no przyczepiła się do mnie mimo, że nawet ani jednego posta do niej nie napisałamTrzymajmy się razem, ale oddaj mi trochę proga
Btw, co tam fajnego się na lutowkach dzieje? Jakaś drama XD
Bo pewne emocje przepracowałaś, to co wycierpiałaś, to Twoje. A potem człowiek się podnosi i jest silniejszy. Wiadomo, swoje trzeba "odstać", bo nikt tego za nas nie przeżyje i żadne " dobre rady" nic nie dadzą. Ważne, że masz obok kochającego chłopa, a to ważne jak nie wiem coJa mojemu w zeszłym roku wysłałam zdjęcie brzucha z napisem cześć tatusiutestów nie widział w ogóle ale przyrost bety liczył osobiście
ahhh .. kiedyś bolało mnie to mega bardzo, teraz chyba pierwszy raz piszę o tym na spokojnie.
Az strach wysikać teraz te 2 kreskino przyczepiła się do mnie mimo, że nawet ani jednego posta do niej nie napisałam![]()
Jakie słodziaki!!!Pieseły na kajakach![]()
BoskiJak mu pokazałam te blade jak dupa pinki to powiedział, ze gdyby to był test covidowy to by pacjentowi zaliczył XD
Laska serio szuka dramyNo i mam przez Was przesrane na ciążowym!![]()
Nie No. Teraz to muszę zobaczyć XDLaska serio szuka dramynie daj się sprowokować
![]()