reklama
Mmiiaa
Fanka BB :)
Ja czesto po pierwszym seksie po okresie tak mam, jakby stary przepchałA miałyście tak, albo znacie temat gdy po okresie (i po przytulankach) szyjka macicy wydziela brązowy kolor? To są resztki okresu czy temat do zmartwień?
Fuńka
"Ojojojoj"- proszę, porządne ojojojanie i tulaśne piesełyCoś jest w powietrzu bo ja też dzis nerwowa jestem. Do tego chyba zaczyna się PMS bo właśnie staremu się poryczałam że czas za wolno płynie... jutro mijają 2 miesiące od MTX ... DOPIERO 2 MIESIACE A mam wrażenie że już pół roku za nami ...
Do tego mam masę roboty i sama, nieprzymuszona wzięłam dzis nadgodziny i jutro też umieram że zmęczenia i z bezsilności potrzebuje ojojania
Sarenka1993
który dzień cyklu? Ja od razu po okresie mam jeszcze jego końcówkę, brązowa wydzielinę która przechodzi w kawę z mlekiem a potem jest już czystoA miałyście tak, albo znacie temat gdy po okresie (i po przytulankach) szyjka macicy wydziela brązowy kolor? To są resztki okresu czy temat do zmartwień?
Anezka11
Ach ok to jestem spokojna, że to powiedzmy "norma" dzięki!Ja czesto po pierwszym seksie po okresie tak mam, jakby stary przepchał
Anezka11
10 dc dziękuję!który dzień cyklu? Ja od razu po okresie mam jeszcze jego końcówkę, brązowa wydzielinę która przechodzi w kawę z mlekiem a potem jest już czysto
Owulacja
Dziewczyny, ja też mam dzisiaj spadek formy
Jestem w 9 dc, okres był wywoływany, przyszedł 2 dni po odstawieniu luteiny. Trwał 5 dni. A mnie od dwóch dni masakrycznie boli brzuch. Jak na okres... Nie wiem co jest grane, nigdy tak nie miałam. Poprzedni cykl trwał około 60 dni. Nie wiem czy się martwić, czy po prostu przetrwać; u lekarza byłam w maju i nie widział niczego niepokojącego
Jestem w 9 dc, okres był wywoływany, przyszedł 2 dni po odstawieniu luteiny. Trwał 5 dni. A mnie od dwóch dni masakrycznie boli brzuch. Jak na okres... Nie wiem co jest grane, nigdy tak nie miałam. Poprzedni cykl trwał około 60 dni. Nie wiem czy się martwić, czy po prostu przetrwać; u lekarza byłam w maju i nie widział niczego niepokojącego
reklama
Fuńka
Ja, jak pokazałam mojemu test z dwoma kreskami, to popatrzył na mnie jakbym nie ja stała przed nim, tylko jakaś Mata Hari i zapytał co to znaczy "dwie kreski" Ale on to humanista, a nie matematyk żeby liczyć kreski Wybaczyłam mu .mój Stary by zapytał co to znaczy
Podziel się: