reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Ja, jak pokazałam mojemu test z dwoma kreskami, to popatrzył na mnie jakbym nie ja stała przed nim, tylko jakaś Mata Hari i zapytał co to znaczy "dwie kreski" ;) Ale on to humanista, a nie matematyk żeby liczyć kreski ;) Wybaczyłam mu ;).
Ja mojemu w zeszłym roku wysłałam zdjęcie brzucha z napisem cześć tatusiu 😭💔 testów nie widział w ogóle ale przyrost bety liczył osobiście 🙃 ahhh .. kiedyś bolało mnie to mega bardzo, teraz chyba pierwszy raz piszę o tym na spokojnie.

Ja, jak pokazałam mojemu test z dwoma kreskami, to popatrzył na mnie jakbym nie ja stała przed nim, tylko jakaś Mata Hari i zapytał co to znaczy "dwie kreski" ;) Ale on to humanista, a nie matematyk żeby liczyć kreski ;) Wybaczyłam mu ;).
Jak mu pokazałam te blade jak dupa pinki to powiedział, ze gdyby to był test covidowy to by pacjentowi zaliczył XD

reklama
Do góry