Owulacja
Fanka BB :)
Zajebiście wyglądającaHmmm, doradźcie mi po 2 miesiącach zwolnienia powinnam jutro iść do biura a) zajebiscie wyglądająca b) jak styrana życiem ? Bo już sama nie wiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zajebiście wyglądającaHmmm, doradźcie mi po 2 miesiącach zwolnienia powinnam jutro iść do biura a) zajebiscie wyglądająca b) jak styrana życiem ? Bo już sama nie wiem
Wygląda jak mój pierdziel ! ❤Mój stary pozdrawia wszystkich Fąfli z forum
Ja mojemu w zeszłym roku wysłałam zdjęcie brzucha z napisem cześć tatusiu testów nie widział w ogóle ale przyrost bety liczył osobiście ahhh .. kiedyś bolało mnie to mega bardzo, teraz chyba pierwszy raz piszę o tym na spokojnie.Ja, jak pokazałam mojemu test z dwoma kreskami, to popatrzył na mnie jakbym nie ja stała przed nim, tylko jakaś Mata Hari i zapytał co to znaczy "dwie kreski" Ale on to humanista, a nie matematyk żeby liczyć kreski Wybaczyłam mu .
Jak mu pokazałam te blade jak dupa pinki to powiedział, ze gdyby to był test covidowy to by pacjentowi zaliczył XDJa, jak pokazałam mojemu test z dwoma kreskami, to popatrzył na mnie jakbym nie ja stała przed nim, tylko jakaś Mata Hari i zapytał co to znaczy "dwie kreski" Ale on to humanista, a nie matematyk żeby liczyć kreski Wybaczyłam mu .
Trzymajmy się razem, ale oddaj mi trochę progaNo i mam przez Was przesrane na ciążowym!
ja zostawię to bez komentarza bo już komentować się nie chceNo i mam przez Was przesrane na ciążowym!
Rozumiem, że pacjentka @Moonstone zaliczona!! To chłop miał na myśliJak mu pokazałam te blade jak dupa pinki to powiedział, ze gdyby to był test covidowy to by pacjentowi zaliczył XD
już wytwarzam dla Ciebie specjalną gratisową dawkę, ale uwaga! Mogę przez to zacząć pierdziećTrzymajmy się razem, ale oddaj mi trochę proga
Btw, co tam fajnego się na lutowkach dzieje? Jakaś drama XD
PadłamNo i mam przez Was przesrane na ciążowym!