reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Najbardziej mnie rozbawiło "odzywają się nawet te nie w ciąży". Conajmniej jakby to nie było publiczne forum i conajmniej vol 2. Jakby wiedziała cokolwiek o moim cyklu aktualnym 😂 czy tam innych dziewczyn dających reakcje pod postami 😂
Ile jeszcze jest tych szczytów żenady? 🤔
Ale tam żadna z nas, poza @pluto_nova się nawet nie odezwała 🤣🤣🤣

reklama
Hmmm, doradźcie mi po 2 miesiącach zwolnienia powinnam jutro iść do biura a) zajebiscie wyglądająca b) jak styrana życiem ? Bo już sama nie wiem 🤷‍♀️😂
Ja po 2 mcach wróciłam wyglądająca zajebiscie, ba, nawet się umalowałam czego nigdy nie robię :D Nawet ostatnio przyszłam ciut później i się umalowałam i kolega zwrócił uwagę że chyba pierwszy raz mnie widzi umalowaną odkąd on pracuje :p
Chodź do mnie, zrobię Ci burgera jakiego sobie zamarzysz a Ty będziesz leżeć i pachnieć 💚💚
O jezuuu taaaak! ❤️❤️❤️❤️ daj adres !

Mysle ze nie chrapie bardziej niż mój buldog 😁😁😁 z resztą naciesz się bo po wakacjach zostaje w Hiszpanii 😈😈
Ja robiłam dziś burgery i nie wpadłaś....
Nie No. Teraz to muszę zobaczyć XD
Ja też!
widziałyście jak życzy wszystkim mądrzejszych dzieci od matek? 😂
To musi być troll...

Do góry