Mmiiaa
Fanka BB :)
IdzieNie wytrzymałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
IdzieNie wytrzymałam
widziałyście jak życzy wszystkim mądrzejszych dzieci od matek?
niestety, metforminaEj mam dylemat... muszę wybrać na dziś- wino czy metformina ?
Od kiedy to jajko jest mądrzejsze od kury?
w sumie może nawet lepiej ... nie jestem w nastroju nawet na winoniestety, metformina
Mąż otworzył piwo XDw sumie może nawet lepiej ... nie jestem w nastroju nawet na wino
Ale tam żadna z nas, poza @pluto_nova się nawet nie odezwałaNajbardziej mnie rozbawiło "odzywają się nawet te nie w ciąży". Conajmniej jakby to nie było publiczne forum i conajmniej vol 2. Jakby wiedziała cokolwiek o moim cyklu aktualnym czy tam innych dziewczyn dających reakcje pod postami
Ile jeszcze jest tych szczytów żenady?
#teamnastrojnametforminew sumie może nawet lepiej ... nie jestem w nastroju nawet na wino
ale niektóre żmije dały reakcje pod postamiAle tam żadna z nas, poza @pluto_nova się nawet nie odezwała
Ja po 2 mcach wróciłam wyglądająca zajebiscie, ba, nawet się umalowałam czego nigdy nie robię Nawet ostatnio przyszłam ciut później i się umalowałam i kolega zwrócił uwagę że chyba pierwszy raz mnie widzi umalowaną odkąd on pracujeHmmm, doradźcie mi po 2 miesiącach zwolnienia powinnam jutro iść do biura a) zajebiscie wyglądająca b) jak styrana życiem ? Bo już sama nie wiem
Chodź do mnie, zrobię Ci burgera jakiego sobie zamarzysz a Ty będziesz leżeć i pachnieć
Ja robiłam dziś burgery i nie wpadłaś....O jezuuu taaaak! daj adres !
Mysle ze nie chrapie bardziej niż mój buldog z resztą naciesz się bo po wakacjach zostaje w Hiszpanii
Ja też!Nie No. Teraz to muszę zobaczyć XD
To musi być troll...widziałyście jak życzy wszystkim mądrzejszych dzieci od matek?