reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
To ja mam przyziemne pytanko - co robicie dziś na obiad? U mnie wjeżdża wątróbka - zaczęłam jeść z przymusu jak walczyłam z anemia i ja polubiłam 😂 teraz to takie moje wstydliwe danie 😂
Burgery z wołowinki :)

Tj pisałam przeprowadziłam dziś doświadczenie pt "wpływ multiowulacji na poziom proga" i powiem wam że wynik nieco zaskakujący :D Przy poprzedniej stymulacji były 2 pęcherzyki i zastrzyk na pęknięcie i prog był 110ng/ml dzień po spodziewanej @(wtedy też beta była pozytywna), teraz wszystkie pękły same i jest zupełnie taki sam jak dla pojedynczej :D Ciekawe to było doświadczenie.

Załączniki

• Screenshot_20220531_151445.jpg
    Screenshot_20220531_151445.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:
wiem, już tak nie mogę się zmotywować... tym bardziej, ze przekazałam już praktycznie swoje obowiązki i zostało mi tylko zamknięcie otwartych tematów :D
No to tym bardziej :) Obowiązki przekazane, resztę pozamykasz i tyle.
Ale takie końcówki w pracy są najgorsze bo motywacji już nie ma i pracować się nie chce ale chciałoby się dobra opinię po sobie zostawić

Burgery z wołowinki :)

Tj pisałam przeprowadziłam dziś doświadczenie pt "wpływ multiowulacji na poziom proga" i powiem wam że wynik nieco zaskakujący :D Przy poprzedniej stymulacji były 2 pęcherzyki i zastrzyk na pęknięcie i prog był 110ng/ml, teraz wszystkie pękły same i jest zupełnie taki sam jak dla pojedynczej :D Ciekawe to było doświadczenie.
ciekawe to

reklama
a retinolu używasz? Mam zamiar włączyć jesienią. A jakiś dobry SPF polecasz? :D
Retinoid nie ale używam Skintra peeling całoroczny.
Już wstawiam zdjęcia filtrów !

Załączniki

• 568F69CE-2C14-4A81-AF38-16FF989FBD13.png
    568F69CE-2C14-4A81-AF38-16FF989FBD13.png
    156,2 KB · Wyświetleń: 47
  • 9CCE22D6-BFF1-4716-8B09-54D1D3A86AEF.png
    9CCE22D6-BFF1-4716-8B09-54D1D3A86AEF.png
    168,9 KB · Wyświetleń: 50
  • 27CDF697-0FC8-4441-90D5-09C0239444E7.png
    27CDF697-0FC8-4441-90D5-09C0239444E7.png
    146,5 KB · Wyświetleń: 51
Do góry