L
Ladycarooo
Gość
no ten Revox to już milion razy widziałam, ze polacany, chyba czas go zakupićRetinoid nie ale używam Skintra peeling całoroczny.
Już wstawiam zdjęcia filtrów !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ten Revox to już milion razy widziałam, ze polacany, chyba czas go zakupićRetinoid nie ale używam Skintra peeling całoroczny.
Już wstawiam zdjęcia filtrów !
Polecamno ten Revox to już milion razy widziałam, ze polacany, chyba czas go zakupić
Ja tak samo ciagle go widzę. Chce zastąpić mój obecny z sesdermy ale yebaniutki zdrożał także nie mam zamiaru przepłacaćno ten Revox to już milion razy widziałam, ze polacany, chyba czas go zakupić
Ja to jestem jakaś pieprzięta na punkcie kosmetyków. Mam chyba z 10 podkładów. Nie pomaga mi to, ze mój stary pracuje w centrali jednej zpopularnych drogerii i przynosi mi zatrważające ilości wszystkiego.Ja tak samo ciagle go widzę. Chce zastąpić mój obecny z sesdermy ale yebaniutki zdrożał także nie mam zamiaru przepłacać
ZazdrooooJa to jestem jakaś pieprzięta na punkcie kosmetyków. Mam chyba z 10 podkładów. Nie pomaga mi to, ze mój stary pracuje w centrali jednej zpopularnych drogerii i przynosi mi zatrważające ilości wszystkiego.
trzymam mocno kciukiu mnie podobna sytuacja. Brak jednego jajowodu z powodu cp( usunięty w listopadzie). Wszystkie podstawowe badania w normie. Nie mam problem z owulacja na szczęście. Chcę podejsc do drożności w niedługim czasie, rozmawialam z wieloma lekarzami i na razie mowia zeby się starać bo byłam 2 razy w ciazy i nie były to jakieś bardzo długie starania ... nie zalecają wlasnie tego badania . Robilas moze rezerwę jajnikowa ?Hej Dziewczyny! Dołączam do grona staraczek 2022, staramy się już ponad 2 lata, w między czasie była ciąża biochemiczna i pozamaciczna, usunęli mi wtedy jajowód. Poza tym różne inne problemy, podwyższone TSH (z tym sobie poradził Euthyrox), przeboje z insuliną (na szczęście dieta działa), problemy z owulacją i cienkie endometrium. Wczoraj miałam HSG, które na szczęściwe wykazało, że drugi jajowód jest drożny i od następnego cyklu podchodzimy do stymulacji lamettą Trzymajcie kciuki żeby wszystko się powiodło!
Czemu nie zalecają? Nie mylisz laparoskopii z hsg?trzymam mocno kciukiu mnie podobna sytuacja. Brak jednego jajowodu z powodu cp( usunięty w listopadzie). Wszystkie podstawowe badania w normie. Nie mam problem z owulacja na szczęście. Chcę podejsc do drożności w niedługim czasie, rozmawialam z wieloma lekarzami i na razie mowia zeby się starać bo byłam 2 razy w ciazy i nie były to jakieś bardzo długie starania ... nie zalecają wlasnie tego badania . Robilas moze rezerwę jajnikowa ?
No zauważyłam. Lekko się obaziłam...Matko @Bibi89 zapomniałam Cię oznaczyć!!!!!
Nosz kurła ! Może to i lepiej bo bym swojego pierwszego bana zaliczyła na forum przez takiego szmatławca ...@Bibi89 tyra, a tu taka drama
Ten zasrany progesteron wszystko komplikujeEj mam wyniki i są średnie, chyba kolejny biochem :/
Ja teraz 20 min nadrabiałam 25 stron !wiecie jak przez tą dramę mało zrobiłam w pracy?