Alabama89
Fanka BB :)
Dzięki za radę!no to ja bym od tego zaczęła. Może powinnaś dostać estrofem czy coś. Ale pełen panel hormonalny koniecznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za radę!no to ja bym od tego zaczęła. Może powinnaś dostać estrofem czy coś. Ale pełen panel hormonalny koniecznie
wiecie jak przez tą dramę mało zrobiłam w pracy?
Burgery z wołowinkiTo ja mam przyziemne pytanko - co robicie dziś na obiad? U mnie wjeżdża wątróbka - zaczęłam jeść z przymusu jak walczyłam z anemia i ja polubiłam teraz to takie moje wstydliwe danie
No to tym bardziej Obowiązki przekazane, resztę pozamykasz i tyle.wiem, już tak nie mogę się zmotywować... tym bardziej, ze przekazałam już praktycznie swoje obowiązki i zostało mi tylko zamknięcie otwartych tematów
Ja poszlam na obiad to sobie poczytałam do talerza
A w temacie co na obiad: risotto z orzechami nerkowca, suszonymi pomidorami i chorizo
Burgery z wołowinki
wiecie jak przez tą dramę mało zrobiłam w pracy?
Tak, ale trzeba trzymać je w lodowce i jak nałożysz to odczekać tak z 5-7 min i potem krem. No i ja stosuje co drugi dzień, zeby nadmiernie nie wysuszyć bo jest dość mocne@Nel331
To dobre?
BasicLab - Esteticus - Nawilżenie i Rozświetlenie - Kuracja Przeciwzmarszczkowa z Witaminą C - 30ml
Kuracja anti-aging do twarzycosibella.pl
ciekawe toBurgery z wołowinki
Tj pisałam przeprowadziłam dziś doświadczenie pt "wpływ multiowulacji na poziom proga" i powiem wam że wynik nieco zaskakujący Przy poprzedniej stymulacji były 2 pęcherzyki i zastrzyk na pęknięcie i prog był 110ng/ml, teraz wszystkie pękły same i jest zupełnie taki sam jak dla pojedynczej Ciekawe to było doświadczenie.
a retinolu używasz? Mam zamiar włączyć jesienią. A jakiś dobry SPF polecasz?Tak, ale trzeba trzymać je w lodowce i jak nałożysz to odczekać tak z 5-7 min i potem krem. No i ja stosuje co drugi dzień, zeby nadmiernie nie wysuszyć bo jest dość mocne
Retinoid nie ale używam Skintra peeling całoroczny.a retinolu używasz? Mam zamiar włączyć jesienią. A jakiś dobry SPF polecasz?