reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Ta Missha jest ekstra - używam od kilku lat i już nie szukam niczego innego. A w moim przypadku to serio coś niezwykłego bo uwielbiam testować nowe kosmetyki ;)
No właśnie ja niby testuje nowe, ale zawsze do tej miszy wracam. Ale ja też jestem dziwna, bo ja rzadko używam jednego podkładu tylko mieszam różne i sprawdzam efekt :D

W związku z tym, że pewnie mój ban już czeka na kliknięcie to się tak kulturalnie pożegnam bez ciąży żeby nie było. Bądźcie tak mądre jak jesteście, poszerzajcie to kółko wzajemnej adoracji o które trolle mają taki ból pupuni bo to jest Wasza siłą! Nie dajcie sobie wleźć na głowę i czasem pomyślcie o mnie i spluńcie jakimś jadem! ❤️
Obyście poszły stąd wszystkie na mamusie, a staraczki zamieniły się w bagienko pytań czy to prawda, że seks w okres daje większe szanse na ciążę niz w owulacje albo czy jak proszek do pieczenia się pieni to znaczy, że będą bliźniaki. Bo jak Was nie będzie to taki właśnie będzie tu poziom 😘 czyli idealny dla tych sezonowych trolli co to się nie odnajdują jak trzeba ruszyć mózgiem
Ja nie rozumiem, dlaczego bana nie dostają właśnie tacy ludzie, którzy wchodzą np. Na staraczki i piszą „siema jestem w ciąży”

Ja nie rozumiem, dlaczego bana nie dostają właśnie tacy ludzie, którzy wchodzą np. Na staraczki i piszą „siema jestem w ciąży”
Smieszne, ze laska przywitała się 3 maja, napisała całe 3 posty na tym temacie, 31 już jest w ciąży i się żegna... Tymi szczerymi życzeniami. Eh Ludzie mnie nie skończą zadziwiać. Po co to i komu potrzebne 😂

Kochana, jesteś tu od września 2021. Nie masz pojęcia, jak krzywe akcje odwalała Zazuu że swoimi koleżankami, Mila i Hera. W międzyczasie dziewczyny przeniosły się na wątek prywatny, a Zazuu przestała być aktywna, ale uwierz mi. Nie chciałabyś być obiektem ich ataków.

Plażo proszę..
Trzeba było powiedzieć żeś fanka i chcesz focie z autografem. Chodź na priv wyślę 😘

A tym co noe wiedzą to ja może opowiem. Krzywa akcja polegała na tym, że część listopadowek nie chciała się na początku ciąży wpisywać do zeszytu i deklarować ze będzie co tydzień coś pisać (do dziś ciążowe wątki prywatne są zakładane późno, a nie chwilę po teście) i po prostu jedna dziewczyna założyła drugi wątek dla tych które ewentualnie nie chcą sie póki co deklarować że będą jakoś regularnie działać. Więc wszytkie które stwierdziły że ok to póki co ten luźny wątek dostały bana na tamten 😂😂😂 ot cała afera bo nie chciałam być na czyimś wątku. Ale ogólnie polecam poczytać, śmiesznie było😂

Przywitałam się wcześniej, to po pierwsze. Po drugie - to, czego właśnie doświadczam, jest najlepszym dowodem na to, że nie akceptujecie tutaj ludzi, którzy mają choć trochę inne doświadczenia niż wy same. Po trzecie, nie zamierzam przepraszać za to, że wpadłam.
tak. Nie akceptujemy ludzi, którzy nas obrażają pod płaszczykiem czułych pożegnań i dobrych życzeń. Chyba nic złego, że dorośli ludzie wybierają sobie sami znajomych 💁‍♀️
Ja na przykład jak gdzieś doświadczam czegoś przykrego dla mnie to sobie stamtąd idę. Polecam 😘

Przywitałam się wcześniej, to po pierwsze. Po drugie - to, czego właśnie doświadczam, jest najlepszym dowodem na to, że nie akceptujecie tutaj ludzi, którzy mają choć trochę inne doświadczenia niż wy same. Po trzecie, nie zamierzam przepraszać za to, że wpadłam.
Po pierwsze są tu kobiety z różnym doświadczeniem : z dziećmi, bez dzieci, po stratach, bez strat, starające się kilka lat i kilka miesięcy i baaa są tu nawet dziewczyny w ciąży, które zostały bo chcą ❤️ po drugie: są inne wątki dla staraczek więc mogłaś z nich skorzystać skoro tu ci nie pasowało towarzystwo. Po trzecie mówiłaś, że idziesz a nadal jesteś 💋

Nie umniejszam twojej wiedzy i doświadczenia. Jesteś chodzącą encyklopedią w tematach medycznych, totalnie to podziwiam. Ale takiej ilości złośliwości nie widziałam ani nie doświadczyłam nigdy ani nigdzie. Dlatego nie zamierzam dalej kontynuować dyskusji z tobą, niech twoje koleżanki Hera I Mila cię poklepią po plecach, ze plujące jadem przyszłe matki mają czelność wypominać ci wredny charakter.

Ty masz żal że nie zostałaś zaproszona na prywatny wątek??
No cóż, nie ja go zakładałam 😂 ale skoro masz od ponad 1,5 roku taki żal do dziewczyn, których tu już dawno nie ma to przynajmniej już wiem z kim mam do czynienia 😂

reklama
Nie umniejszam twojej wiedzy i doświadczenia. Jesteś chodzącą encyklopedią w tematach medycznych, totalnie to podziwiam. Ale takiej ilości złośliwości nie widziałam ani nie doświadczyłam nigdy ani nigdzie. Dlatego nie zamierzam dalej kontynuować dyskusji z tobą, niech twoje koleżanki Hera I Mila cię poklepią po plecach, ze plujące jadem przyszłe matki mają czelność wypominać ci wredny charakter.
BTW naprawdę myślisz, że muszą mnie poklepywać po plecach obcy ludzie z internetów bo inni obcy ludzie z internetów zabrali swoje wiaderka z piaskownicy? 😁
No zaskoczę Cię może, ale w sumie niewiele to dla mnie znaczy.
Za jakieś 20 minut o tym zapomnę bo życie to nie tylko ta prywatna grupa, fo której ewidentnie Cię nie przyjęły dziewczyny😉

Do góry