reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Liczyłam na mini refleksję z waszej strony. Totalnie rozumiem was, wasze walki, starania, rozumiem ile emocji i pieniędzy was to kosztuje. I znow podkreślę - podziwiam was za to jak nikogo innego. Ale mam wrażenie że zatraciłyście się w swoich emocjach i przeżyciach, co jest w pełni zrozumiałe, a z drugiej strony niepokojące 🤷‍♀️ widzę jednak, że moje nadzieje były zupełnie płonne, a każdy, kto przychodzi i chce wam dodać otuchy spotyka się ze złośliwością. Dlatego nie, nie mam na tym forum już czego szukać 👍
dlaczego niepokoją Cię emocje obcych ludzi? 🤔

Kochana, jesteś tu od września 2021. Nie masz pojęcia, jak krzywe akcje odwalała Zazuu że swoimi koleżankami, Mila i Hera. W międzyczasie dziewczyny przeniosły się na wątek prywatny, a Zazuu przestała być aktywna, ale uwierz mi. Nie chciałabyś być obiektem ich ataków.

Moja droga jestem już dorosła i pozwól, że sama sobie będę wybierać ludzi, z którymi mi po drodze ;)

Nie wiem skąd wzięłaś ten żal do kogokolwiek, miałam wrażenie że już to wyjaśniłam w jednym z wcześniejszych wpisów 🤔 nie było moim celem narobić syfu, a pokazać wam, że ktoś może mieć inne zdanie i nadal was szanować.
a między szanowaniem a zrozumieniem popitolic o jadzie no no. Rozumiemy.
A ja w przeciwieństwie do Ciebie życzę Ci spokojnej ciąży i zdrowego dziecka. Tylko nie wpadaj z foteczką 😘

Wyszłam tylko do kawiarni na kawkę a tu taka drama. O co chodzi z tymi zarzutami na to plucie jadem, chrysteeee. To chyba normalne, że każda z nas ma nieco inny charakter, trochę inna formę żartu, cięty język itp. Zupełnie nie kojarzę, żeby tu ktoś na kogoś pluł jadem, wręcz przeciwnie.

Myślę, że pisanie nawet obcej dziewczynie na necie „nie zycze Ci posiadania dziecka” nie najlepiej świadczy o autorce takich słów.

Ja ze swej strony dodam, że jestem tu od miesiąca i nie poczułam, że probuje się dostać do jakiegoś zamkniętego kręgu kółka wzajemnej adoracji - tematów od sasa do lasa, czasem wredne żarty - ale ja akurat lubię taki humor wiec chętnie w to wchodzę. Pada tu dużo mądrych słów, które pewnie nie jednej dziewczynie pomogą - i mam na myśli i te słowa o kwestiach medycznych i o emocjach.

A i kompletnie nie rozumiem samej intencji tego patetycznego pożegnania :/
Podpisuje sie pod tym rekami i nogami🙂

reklama
Do góry