reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Tak jeszcze tylko wracając do tego hsg 🤦‍♀️ czy mialyscie przed antybiotyk? Bo cos mi sie obilo ze termin z dnia na dzien ktoras miala, a ja tez dostalam opierdol od tej babki ze go jeszcze nie mam ale ona mi nie wypisze XD

reklama
Kochana, jesteś tu od września 2021. Nie masz pojęcia, jak krzywe akcje odwalała Zazuu że swoimi koleżankami, Mila i Hera. W międzyczasie dziewczyny przeniosły się na wątek prywatny, a Zazuu przestała być aktywna, ale uwierz mi. Nie chciałabyś być obiektem ich ataków.
Ojojoj ale jak Hera podpowiadała jak robić okłady z borowiny itp to było fajnie, nie? 😂😂😂

Tak jeszcze tylko wracając do tego hsg 🤦‍♀️ czy mialyscie przed antybiotyk? Bo cos mi sie obilo ze termin z dnia na dzien ktoras miala, a ja tez dostalam opierdol od tej babki ze go jeszcze nie mam ale ona mi nie wypisze XD
nie, miałam mieć tylko biocenoze ważna przy sobie i przez to nie zrobili mi hsg bo na wyniku nie miałam napisane czy była pobrana z kanału szyjki czy z pochwy i nie uznali 🙈

W życiu, przez myśl mi nie przeszło żeby mieć żal o wasz prywatny wątek. Wy chcialyscie mieć to miałyście, my chciałyśmy mieć to miałyśmy. Ale wojny jakie się wydarzyły mogłyby rownie dobrze odbyć się w piaskownicy między pięciolatkami, a nie dorosłymi kobietami oczekującymi dzieci.
Dokładnie jak ta teraz. If you know what I mean 😎

W życiu, przez myśl mi nie przeszło żeby mieć żal o wasz prywatny wątek. Wy chcialyscie mieć to miałyście, my chciałyśmy mieć to miałyśmy. Ale wojny jakie się wydarzyły mogłyby rownie dobrze odbyć się w piaskownicy między pięciolatkami, a nie dorosłymi kobietami oczekującymi dzieci.
Ej a tak z ciekawości, to czego oczekiwałaś pisząc tego szczerego i rzewnego posta? Że powiemy "ojej, masz racje, my takie pełne jadu, zmienimy się". Jakbyś tak źle o nas myślała, to po co chciałaś się z nami w ogóle wdawać w dyskusje. No nie rozumiem, nie rozumiem 😂

nie, miałam mieć tylko biocenoze ważna przy sobie i przez to nie zrobili mi hsg bo na wyniku nie miałam napisane czy była pobrana z kanału szyjki czy z pochwy i nie uznali 🙈
W necie piszą ze ten antybiotyk to po sie bierze, wiec o co ta burza by byla🧐
A tak ogolnie to sie zastanawiam czy jednak nie bedzie to w znieczuleniu bo kazala byc na czczo o 7.30 to tak jakby akurat na pobranie krwi? Czy bez tez trzeba byc na czczo?

Idę idę, spokojna twoja rozczochrana. Napisałam do Aniaslu o usunięcie konta, niedługo nie będziecie już musiały się mną przejmować.
a ktoś się przyjmuje tobą? Wpadłaś na wątek narobić syfu bo masz jakiś żal do jednej z osób i wywlekasz brudy sprzed paru lat 🙆🏻‍♀️ i po co i na co? W ciąży jesteś to odetchnij, odpocznij ❤️

W necie piszą ze ten antybiotyk to po sie bierze, wiec o co ta burza by byla🧐
A tak ogolnie to sie zastanawiam czy jednak nie bedzie to w znieczuleniu bo kazala byc na czczo o 7.30 to tak jakby akurat na pobranie krwi? Czy bez tez trzeba byc na czczo?

Zawsze trzeba być na czczo jeśli zabieg wykonywany jest w szpitalu. Przynajmniej w moim. Niezależnie na jaki zabieg szlam nie wolno mi było nawet pić wody wcześniej. Myślę, że mogą chcieć zrobić morfologie albo chcą mieć dupochron na wszelki wypadek jakby trzeba było jakieś znieczulenie

Wyszłam tylko do kawiarni na kawkę a tu taka drama. O co chodzi z tymi zarzutami na to plucie jadem, chrysteeee. To chyba normalne, że każda z nas ma nieco inny charakter, trochę inna formę żartu, cięty język itp. Zupełnie nie kojarzę, żeby tu ktoś na kogoś pluł jadem, wręcz przeciwnie.

Myślę, że pisanie nawet obcej dziewczynie na necie „nie zycze Ci posiadania dziecka” nie najlepiej świadczy o autorce takich słów.

Ja ze swej strony dodam, że jestem tu od miesiąca i nie poczułam, że probuje się dostać do jakiegoś zamkniętego kręgu kółka wzajemnej adoracji - tematów od sasa do lasa, czasem wredne żarty - ale ja akurat lubię taki humor wiec chętnie w to wchodzę. Pada tu dużo mądrych słów, które pewnie nie jednej dziewczynie pomogą - i mam na myśli i te słowa o kwestiach medycznych i o emocjach.

A i kompletnie nie rozumiem samej intencji tego patetycznego pożegnania :/

reklama
Do góry