pluto_nova
Moderator
No i masz Ci los, na lutowych jestem spalona…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i masz Ci los, na lutowych jestem spalona…
Nikt jej nawet nie kojarzył, ale musiała przyjść się pożegnać
Tylko prosze nie pluc jadem bo dopiero po sprawdzilam jak to sie pisze zawczasu*@pluto_nova poproszę autograf za w czasu
A jaki sensowny polecasz?to by jedynie potwierdzało mutacje, a przecież już wiesz, że ją masz.
W przypadku mutacji mthfr problemem u nas nie jest poziom kwasu jako takiego tylko jego z metylowanej wersji. U zdrowego człowieka dobry poziom kwasu równa się dobry poziom metyli. U chorego nie ma znaczenia ile masz niezmetylowanej wersji tylko ile masz tej zmetylowanej więc trzeba by było zbadać (tu pada dziwna nazwa, której nie pamiętam). Tak mi gin od niepłodności wyłożył temat i powiedział, że szkoda kasy na bezsensowne badanie lepiej wydać na sensowny kwas foliowy
A jaki sensowny polecasz?
Ta Missha jest ekstra - używam od kilku lat i już nie szukam niczego innego. A w moim przypadku to serio coś niezwykłego bo uwielbiam testować nowe kosmetykino ja myślę nad tymi:
Kosmetyki w sklepie Cosibella
• Sprawdź kosmetyki w sklepie Cosibella.pl. ✅ Szeroki wybór produktów zawsze w świetnych cenach - przekonaj się teraz!cosibella.plBasicLab - Complementis - Ceramidowy Krem Regenerujący o Bogatej Konsystencji z Betainą i Mocznikiem - 50ml
Głęboko nawilżający krem odbudowujący barierę hydrolipidowącosibella.pl
a to to moja love więc prędzej czy później kupię
Missha - M Perfect Cover BB Cream SPF42/PA+++ - Kryjący Krem BB - No.21 Light Beige - 50ml
Wielofunkcyjny krem BBcosibella.pl
W związku z tym, że pewnie mój ban już czeka na kliknięcie to się tak kulturalnie pożegnam bez ciąży żeby nie było. Bądźcie tak mądre jak jesteście, poszerzajcie to kółko wzajemnej adoracji o które trolle mają taki ból pupuni bo to jest Wasza siłą! Nie dajcie sobie wleźć na głowę i czasem pomyślcie o mnie i spluńcie jakimś jadem!
Obyście poszły stąd wszystkie na mamusie, a staraczki zamieniły się w bagienko pytań czy to prawda, że seks w okres daje większe szanse na ciążę niz w owulacje albo czy jak proszek do pieczenia się pieni to znaczy, że będą bliźniaki. Bo jak Was nie będzie to taki właśnie będzie tu poziom czyli idealny dla tych sezonowych trolli co to się nie odnajdują jak trzeba ruszyć mózgiem