reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Jak masz żele i chcesz zdjąć to idź do salonu kosmetycznego na usługę ściągania żelu 🙂
Kochana wiem ale mam to hsg z samego rana w poniedziałek i bym musiala isc już w czwartek/piatek zdjąć. A ja kocham moje pazurki🙈 oczywiście no jak juz trzeba to sie poświęcę, na razie musze sie z tym pogodzić 🤣🤦‍♀️

reklama
O kochana, tym już ostro przesadziłaś. To co wyrabiałaś na listopadowych 2021 to była przesada, ale w żadnym momencie nie miałam na celu obrażenie kogokolwiek. Tobie jednak język wcale się nie skrócił i tobie jako jedynej dziecka nigdy nie życzę.
strasznie mi z tego powodu wszystko jedno. Obraziłaś już wszystkich czy jeszcze kogoś masz na liście!

Kochana wiem ale mam to hsg z samego rana w poniedziałek i bym musiala isc już w czwartek/piatek zdjąć. A ja kocham moje pazurki🙈 oczywiście no jak juz trzeba to sie poświęcę, na razie musze sie z tym pogodzić 🤣🤦‍♀️
Ja tez musiałam zdjąć a mam jak pergamin swoje. No ale ja miałam narkozę. Myśle ze skazujący wystarczy 💪

O kochana, tym już ostro przesadziłaś. To co wyrabiałaś na listopadowych 2021 to była przesada, ale w żadnym momencie nie miałam na celu obrażenie kogokolwiek. Tobie jednak język wcale się nie skrócił i tobie jako jedynej dziecka nigdy nie życzę.
Ty tak na poważnie?
Jak można napisać staraczkach ( No pochwaliłaś się, ze już nie) drugiej staraczce, ze nie życzy jej nigdy dziecka ? Wtf w ogóle ? W głowie się nie mieści!
Na szczęście to nie zależy od twojego koncertu życzeń.
Idź być matką gdzie indziej. Nie pozdrawiam, zeganam.

gratuluję Ci twojego "serca pełnego empatii". Pisać osobie po stratach takie teksty pokazało kim jesteś 😘 idź już na mamusie i nie rób tu 💩.
Tak się składa, że kojarzę większość staraczek i wiem, że to super laski w życiu codziennym

reklama
Do góry