reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Wiesz, teoretycznie to może być zagnieżdżenie, u mnie zaczelo się 10dpo lekkie plamienie ale niestety była to ciąża pozamaciczna...
Jeśli to jest plamienie implantacyjne to test wyjdzie za 2 dni pozytywny wiec musisz czekać
właśnie w środę chcę zrobić test. No zobaczymy co to będzie, bardziej obstawiam miesiączkę.

A już myślałam, że dziś najwcześniej wstałam ;-)
Cześć wszystkim! Jakie plany?
Przede mną kolejny dzień maratonu. Muszę zdążyć pojechać do labo na pobranie krwi zanim zacznę pracę o 7:45... Dziś moi dwujęzyczni piszą maturę z j. polskiego :szok:. Będę się chyba bardziej stresować niż oni... Gdy skończą, mają obiecane polskie słodycze i... kabanosy ;-)
A Wy, jak wspominacie swoją maturę albo zakończenie szkoły?

A już myślałam, że dziś najwcześniej wstałam ;-)
Cześć wszystkim! Jakie plany?
Przede mną kolejny dzień maratonu. Muszę zdążyć pojechać do labo na pobranie krwi zanim zacznę pracę o 7:45... Dziś moi dwujęzyczni piszą maturę z j. polskiego :szok:. Będę się chyba bardziej stresować niż oni... Gdy skończą, mają obiecane polskie słodycze i... kabanosy ;-)
A Wy, jak wspominacie swoją maturę albo zakończenie szkoły?
Jedyne co pamiętam to, że same pisemne zdawałam bo miałam dobre oceny i z ustnego zwolniona byłam 😁 no i nie musiałam męczyć się z matematyką bo wtedy nie była obowiązkowa 😅 Piękne szkolne czasy 🥰
A siostra jak narzeka i nie chce się uczyć to jej mówię, że nie musi-kupimy kozy i będzie pasać przed blokiem 🤣 tak mnie moj tato straszył i o dziwo działało 😱
Dobrego dnia Staraczki! Niech moc będzie z Wami ❤️

Jedyne co pamiętam to, że same pisemne zdawałam bo miałam dobre oceny i z ustnego zwolniona byłam 😁 no i nie musiałam męczyć się z matematyką bo wtedy nie była obowiązkowa 😅 Piękne szkolne czasy 🥰
A siostra jak narzeka i nie chce się uczyć to jej mówię, że nie musi-kupimy kozy i będzie pasać przed blokiem 🤣 tak mnie moj tato straszył i o dziwo działało 😱
Dobrego dnia Staraczki! Niech moc będzie z Wami ❤️
Ja też z tych "niedawnych" czasów bez obowiązkowej matematyki ;-)
Ale co do kóz - to czasy się zmieniły... Córka mojej koleżanki jest w prywatnej szkole, gdzie musiała w 8. klasie odbyć staż - właśnie z kozami :D . To jedna z tych szkół Montessori/Steiner, ze specjalnymi metodami nauczania (zresztą bardzo modnymi wśród rodziców...).

Ale co do kóz - to czasy się zmieniły... Córka mojej koleżanki jest w prywatnej szkole, gdzie musiała w 8. klasie odbyć staż - właśnie z kozami :D . To jedna z tych szkół Montessori/Steiner, ze specjalnymi metodami nauczania (zresztą bardzo modnymi wśród rodziców...).
Wow! Ciekawe czy Polsce są takie szkoły, a metodę Montessori pamiętam ze studiów 🙃 też piękne czasy

Dzień dobry!
Ja też z czasów bez matematyki :) Zdawałam biologię i angielski :p Fajne szkolne czasy. A tak bardzo się wtedy chciało już być dorosłym

reklama
Do góry