reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

No nic, zapytam moją gin bo myslalam ze to razem z cytologią może mi pobrać
jak robiłam płynną cytologię to z tego pobranego materiału też miałam genotypowanie HPV,więc myślę, że przy cytologii płynnej można zrobić też z tego materiału, zapytaj lekarza.

reklama
To ja wam opowiem wydarzenie z przed chwili, wyszłam z wanny, mizdrzę się przed lustrem itd. przychodzi siostra i jak zwykle pyta: A Tobie co znowu?
Ja: nic, a co?
S: To co się tak oglądasz?
Ja: Jezu daj mi spokój, chcesz coś konkretnego ?
S: No nic dobra już idę, myślałam, że pryszczy szukasz jak ostatnio.... A tak w ogóle to cycki Ci spuchły albo znowu grubniesz...
Także ten, taka to kulturalna nasza rozmowa ale do sedna... Nie mam ani jednego pryszcza, remontu nie było, a cycki wiszą jak zawsze 🤣😂
Jak któraś nie ma młodszej o ćwierć wieku siostry niech żałuje 😜
Hehehe a o ćwierć wieku młodszy brat sztuk dwie się liczy? ( Tak wpadka rodziców!!!! Ogólnie nas 5 to podejrzewam wszystko wpadki taki ot qwa luzik 🙄🙄🙄)

Hehehe a o ćwierć wieku młodszy brat sztuk dwie się liczy? ( Tak wpadka rodziców!!!! Ogólnie nas 5 to podejrzewam wszystko wpadki taki ot qwa luzik 🙄🙄🙄)
Jak tylko macie ze sobą dobry kontakt to rodzeństwo to skarb 🤩 Ja też miałam zostać jedynaczką 😅 a teraz mam tę oto panienkę na wychowaniu 🥰

W Diagnostyce jest taki pakiet za około 250 PLN, dostaje się pakiet do pobrania i zabiera pudełko na wizytę do ginekologa, żeby pobrał. Widziałam dziewczyny w kolejce do ginekologa z tymi pakietami.
potwierdzam ja ostatnio placilam 250 zł. Normalnie pobrał mi to gin na wizycie i on już to dalej wysyłał. Około dwóch tygodni chyba czekałam na wyniki ale dokładnie nie pamiętam. Wszystko ujemne.

jak robiłam płynną cytologię to z tego pobranego materiału też miałam genotypowanie HPV,więc myślę, że przy cytologii płynnej można zrobić też z tego materiału, zapytaj lekarza.
No właśnie dlatego myslalam ze można przy okazji. Bo w sumie to chyba nawet ten sam wymaz 🤷🏽‍♀️ w środę będę to zapytam. Hpv już robiłam.

Dziewczyny dziś 25 DC a ja na papierze zauważyłam lekko różowe plamienie przy podcieraniu do miesiączki 4 dni jeszcze. Zbliża się?

reklama
Do góry