reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

No nic, zapytam moją gin bo myslalam ze to razem z cytologią może mi pobrać
jak robiłam płynną cytologię to z tego pobranego materiału też miałam genotypowanie HPV,więc myślę, że przy cytologii płynnej można zrobić też z tego materiału, zapytaj lekarza.

reklama
To ja wam opowiem wydarzenie z przed chwili, wyszłam z wanny, mizdrzę się przed lustrem itd. przychodzi siostra i jak zwykle pyta: A Tobie co znowu?
Ja: nic, a co?
S: To co się tak oglądasz?
Ja: Jezu daj mi spokój, chcesz coś konkretnego ?
S: No nic dobra już idę, myślałam, że pryszczy szukasz jak ostatnio.... A tak w ogóle to cycki Ci spuchły albo znowu grubniesz...
Także ten, taka to kulturalna nasza rozmowa ale do sedna... Nie mam ani jednego pryszcza, remontu nie było, a cycki wiszą jak zawsze 🤣😂
Jak któraś nie ma młodszej o ćwierć wieku siostry niech żałuje 😜
Hehehe a o ćwierć wieku młodszy brat sztuk dwie się liczy? ( Tak wpadka rodziców!!!! Ogólnie nas 5 to podejrzewam wszystko wpadki taki ot qwa luzik 🙄🙄🙄)

Hehehe a o ćwierć wieku młodszy brat sztuk dwie się liczy? ( Tak wpadka rodziców!!!! Ogólnie nas 5 to podejrzewam wszystko wpadki taki ot qwa luzik 🙄🙄🙄)
Jak tylko macie ze sobą dobry kontakt to rodzeństwo to skarb 🤩 Ja też miałam zostać jedynaczką 😅 a teraz mam tę oto panienkę na wychowaniu 🥰

W Diagnostyce jest taki pakiet za około 250 PLN, dostaje się pakiet do pobrania i zabiera pudełko na wizytę do ginekologa, żeby pobrał. Widziałam dziewczyny w kolejce do ginekologa z tymi pakietami.
potwierdzam ja ostatnio placilam 250 zł. Normalnie pobrał mi to gin na wizycie i on już to dalej wysyłał. Około dwóch tygodni chyba czekałam na wyniki ale dokładnie nie pamiętam. Wszystko ujemne.

jak robiłam płynną cytologię to z tego pobranego materiału też miałam genotypowanie HPV,więc myślę, że przy cytologii płynnej można zrobić też z tego materiału, zapytaj lekarza.
No właśnie dlatego myslalam ze można przy okazji. Bo w sumie to chyba nawet ten sam wymaz 🤷🏽‍♀️ w środę będę to zapytam. Hpv już robiłam.

Dziewczyny dziś 25 DC a ja na papierze zauważyłam lekko różowe plamienie przy podcieraniu do miesiączki 4 dni jeszcze. Zbliża się?

reklama
Do góry