reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

W środę.

W niedzielę byłam na izbie przyjęć, bo trochę plamienia i brudzenia było na bieliźnie - zarodek miał 2,8 cm, ginekolog nie zauważył nic niepokojącego. Wczoraj dalej brudziłam, ale już mniej. Wizyta jutro bo mi się progesteron kończy.
To daj znać po wizycie. Trzymam kciuki 🤞

reklama
To daj znać po wizycie. Trzymam kciuki 🤞
A propos jeszcze wyluzowania: głupia pani na rejestracji w tej przechodni w której robiłam badania powiedziała, ze jakieś pacjentki zarodkowi przestało bić serce dlatego ze nie potrafiła wyluzować…

Także luzujcie się bracia w Panu. Powtarzam, luzujcie się.

Jpdl.

A propos jeszcze wyluzowania: głupia pani na rejestracji w tej przechodni w której robiłam badania powiedziała, ze jakieś pacjentki zarodkowi przestało bić serce dlatego ze nie potrafiła wyluzować…

Także luzujcie się bracia w Panu. Powtarzam, luzujcie się.

Jpdl.
Nawet nie wiem jak to skomentować 🤦‍♀️ Wydawałoby się, że osoba z tej branży powinna mieć jednak lepiej poukładane w głowie, tymczasem nie pomyśli tylko miele ozorem.. Ciekawe tylko czy naprawdę wierzy w takie bzdury

Nawet nie wiem jak to skomentować 🤦‍♀️ Wydawałoby się, że osoba z tej branży powinna mieć jednak lepiej poukładane w głowie, tymczasem nie pomyśli tylko miele ozorem.. Ciekawe tylko czy naprawdę wierzy w takie bzdury
Wkurzają mnie tez teksty typu: „ma pani przed sobą całą ciążę a stresuje się pani pierdołami.”
Cóż, dla mnie plamienie w ciąży pierdołą nie jest… ale luz, rozumiem ze mam zacząć się stresowac jak zacznie ze mnie lecieć jak z wiadra i nie próbować znaleźć przyczyny wcześniej. Aha, fajnie.

Ale już wam nie zaśmiecam wątku. Chciałam tylko powiedzieć, że rady odnośnie wyluzowania będą towarzyszyć na każdym etapie ;)

Miłego wtorku!💪♥️

Załączniki

• Screenshot_2022-05-31-07-21-56-96_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
    Screenshot_2022-05-31-07-21-56-96_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
    157 KB · Wyświetleń: 84
Cześć ;)
Powinnam wczoraj/dziś dostać okres, ale, że go nie dostałam machnęłam rano teścik i ku mojemu zaskoczeniu (po sobotniej bieli - sobota nie była szczęśliwa dla Staraczek 😂) coś tam przebija 😱 Mam wątpliwości, że to może bardziej fabryczna i nie chce się nakręcać. No nic, w tym momencie tylko beta powie mi prawdę więc Wy trzymajcie kciuki a ja dzisiaj ogarniam bete ;)

Cześć ;)
Powinnam wczoraj/dziś dostać okres, ale, że go nie dostałam machnęłam rano teścik i ku mojemu zaskoczeniu (po sobotniej bieli - sobota nie była szczęśliwa dla Staraczek 😂) coś tam przebija 😱 Mam wątpliwości, że to może bardziej fabryczna i nie chce się nakręcać. No nic, w tym momencie tylko beta powie mi prawdę więc Wy trzymajcie kciuki a ja dzisiaj ogarniam bete ;)
Poka pokaż 😁😍

Cześć ;)
Super, trzymam kciuki 🤞❤️

reklama
Do góry