reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

W środę.

W niedzielę byłam na izbie przyjęć, bo trochę plamienia i brudzenia było na bieliźnie - zarodek miał 2,8 cm, ginekolog nie zauważył nic niepokojącego. Wczoraj dalej brudziłam, ale już mniej. Wizyta jutro bo mi się progesteron kończy.
To daj znać po wizycie. Trzymam kciuki 🤞

reklama
To daj znać po wizycie. Trzymam kciuki 🤞
A propos jeszcze wyluzowania: głupia pani na rejestracji w tej przechodni w której robiłam badania powiedziała, ze jakieś pacjentki zarodkowi przestało bić serce dlatego ze nie potrafiła wyluzować…

Także luzujcie się bracia w Panu. Powtarzam, luzujcie się.

Jpdl.

A propos jeszcze wyluzowania: głupia pani na rejestracji w tej przechodni w której robiłam badania powiedziała, ze jakieś pacjentki zarodkowi przestało bić serce dlatego ze nie potrafiła wyluzować…

Także luzujcie się bracia w Panu. Powtarzam, luzujcie się.

Jpdl.
Nawet nie wiem jak to skomentować 🤦‍♀️ Wydawałoby się, że osoba z tej branży powinna mieć jednak lepiej poukładane w głowie, tymczasem nie pomyśli tylko miele ozorem.. Ciekawe tylko czy naprawdę wierzy w takie bzdury

Nawet nie wiem jak to skomentować 🤦‍♀️ Wydawałoby się, że osoba z tej branży powinna mieć jednak lepiej poukładane w głowie, tymczasem nie pomyśli tylko miele ozorem.. Ciekawe tylko czy naprawdę wierzy w takie bzdury
Wkurzają mnie tez teksty typu: „ma pani przed sobą całą ciążę a stresuje się pani pierdołami.”
Cóż, dla mnie plamienie w ciąży pierdołą nie jest… ale luz, rozumiem ze mam zacząć się stresowac jak zacznie ze mnie lecieć jak z wiadra i nie próbować znaleźć przyczyny wcześniej. Aha, fajnie.

Ale już wam nie zaśmiecam wątku. Chciałam tylko powiedzieć, że rady odnośnie wyluzowania będą towarzyszyć na każdym etapie ;)

Miłego wtorku!💪♥️

Załączniki

• Screenshot_2022-05-31-07-21-56-96_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
    Screenshot_2022-05-31-07-21-56-96_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
    157 KB · Wyświetleń: 78
Cześć ;)
Powinnam wczoraj/dziś dostać okres, ale, że go nie dostałam machnęłam rano teścik i ku mojemu zaskoczeniu (po sobotniej bieli - sobota nie była szczęśliwa dla Staraczek 😂) coś tam przebija 😱 Mam wątpliwości, że to może bardziej fabryczna i nie chce się nakręcać. No nic, w tym momencie tylko beta powie mi prawdę więc Wy trzymajcie kciuki a ja dzisiaj ogarniam bete ;)

Cześć ;)
Powinnam wczoraj/dziś dostać okres, ale, że go nie dostałam machnęłam rano teścik i ku mojemu zaskoczeniu (po sobotniej bieli - sobota nie była szczęśliwa dla Staraczek 😂) coś tam przebija 😱 Mam wątpliwości, że to może bardziej fabryczna i nie chce się nakręcać. No nic, w tym momencie tylko beta powie mi prawdę więc Wy trzymajcie kciuki a ja dzisiaj ogarniam bete ;)
Poka pokaż 😁😍

Cześć ;)
Super, trzymam kciuki 🤞❤️

reklama
Do góry