reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Ale mnie stary zdraznil wczoraj poszedl spać a tu pozytyw był 😤... jeśli wczoraj teoretycznie pik ( dopiero dziś sprawdzę owulakoem czy bladszy bedzie) to już po ptakach? Czy jeszcze szansa jak go dzis dorwe?😬

Ja myśle, ze takie pierdy może napisać tylko łaska która zaszła bez takich problemów większych. Bo np. Ja po takich turbulencjach byłabym zdrowo pierdolnieta jakbym napisałam później komuś, żeby odpuścił i wyluzował 🤦‍♀️
Ja nawet w ciąży nie umiem odpuścić i wyluzować, wiec podziw i szacunek żołnierzy ulicy XD

To ja wam opowiem wydarzenie z przed chwili, wyszłam z wanny, mizdrzę się przed lustrem itd. przychodzi siostra i jak zwykle pyta: A Tobie co znowu?
Ja: nic, a co?
S: To co się tak oglądasz?
Ja: Jezu daj mi spokój, chcesz coś konkretnego ?
S: No nic dobra już idę, myślałam, że pryszczy szukasz jak ostatnio.... A tak w ogóle to cycki Ci spuchły albo znowu grubniesz...
Także ten, taka to kulturalna nasza rozmowa ale do sedna... Nie mam ani jednego pryszcza, remontu nie było, a cycki wiszą jak zawsze 🤣😂
Jak któraś nie ma młodszej o ćwierć wieku siostry niech żałuje 😜
Dobrze mieć braci :D

reklama
Dziewczyny ja dziś mam dzień załamania, już sama nie wiem co robić owulacja jest ciąży brak, boje się ze pójdę na drożność i dalej nic nie będzie 🤦‍♀️ Narzeczony mi ciagle mówi ze chciałby bardzo dziecko, dzis widział że mam gorszy dzień i wyjeżdżając powiedział ze przejdziemy przez wszystko razem. Jest mi tak cholernie przykro 😢
Przybijam piątkę bo sama mam takiego doła nastrojowego że rozważam pójście w stronę leków żeby to zahamować.

Do góry