reklama
Bibi89
Fanka BB :)
O! O to muszę zapytać gin w środę koniecznie. Wymazy pobiera lekarz na badaniu czy to jakoś specjalnie się umawiałaś?A to ja się pochwale wynikami, bo zrobiłam ostatnio chlamydie, mycoplasme i ureaplasme i wszystko ujemne
hachette
Tez właśnie muszę to zrobić. Orientujecie się jaki jest +/- koszt?O! O to muszę zapytać gin w środę koniecznie. Wymazy pobiera lekarz na badaniu czy to jakoś specjalnie się umawiałaś?
Anasta07
Po pierwszej stymulacji zaszłam, jednak po raz drugi ciąża się nie utrzymała. Teraz mam drugie podejście do stymulacji i czekam na efektyPrzepraszam, nie pamiętam waszych historii. Czy po tym clostilbegyt zachodzilyscie w ciążę?
Premom oznaczy Ci pik zamiast high dopiero gdy już testy będą słabnąć, tak jest ona zaprojektowana.Kobietki pomóżcie bo już zgłupiałam. Robie testy owu beż monitoringu w tym cyklu. W piatek owulak dwie kreski ale brakuje do pozytywu i premom oznaczył jako high w sobotę nie testowałam nie miałam kiedy a w niedziele tak samo znowu owulak dwie kreski ciemne jak dla mnie też brakowało do pozytywu tez premom dało jako high i dzis tak samo tyle że widać różnicę ze to jest definitywnie pozytyw i znowu high w aplikacji... Dobrze myślę że dopiero dziś jest pozytyw czy to może być że w sobotę juz wyszedł pozytyw który przegapiłam?
Mi pobierał lekarz (nie mój, bylam wtedy w zupełnie innym miejscu niż zazwyczaj)O! O to muszę zapytać gin w środę koniecznie. Wymazy pobiera lekarz na badaniu czy to jakoś specjalnie się umawiałaś?
lady_in_blue
W Diagnostyce jest taki pakiet za około 250 PLN, dostaje się pakiet do pobrania i zabiera pudełko na wizytę do ginekologa, żeby pobrał. Widziałam dziewczyny w kolejce do ginekologa z tymi pakietami.Tez właśnie muszę to zrobić. Orientujecie się jaki jest +/- koszt?
Hipp2222
No myślałam że się dam w kosmos wystrzelić brałam też bezpośrednio po wynikach intralipid ale bezskutecznie. Następny lekarz stwierdził że on nie ma żadnego udowodnionego działania i brałam sam steryd. Dodam tylko że wtedy buliłam za intralipid 400 zł co 2tyg to było oszustwo w biały dzieńi to pomoże na limfocyty helper i p. ciała przeciwplemnikowe? widzę, że też te Twoje wyniki mogły nieźle namieszać i przyprawić o wiele stresu
Hipp2222
Na limfocyty myślę że tak czy na ASA to nie wiem ale wydaje mi się że też powinno. Pisałaś tego maila do Paśnika?i to pomoże na limfocyty helper i p. ciała przeciwplemnikowe? widzę, że też te Twoje wyniki mogły nieźle namieszać i przyprawić o wiele stresu
Lena1984
To ja wam opowiem wydarzenie z przed chwili, wyszłam z wanny, mizdrzę się przed lustrem itd. przychodzi siostra i jak zwykle pyta: A Tobie co znowu?
Ja: nic, a co?
S: To co się tak oglądasz?
Ja: Jezu daj mi spokój, chcesz coś konkretnego ?
S: No nic dobra już idę, myślałam, że pryszczy szukasz jak ostatnio.... A tak w ogóle to cycki Ci spuchły albo znowu grubniesz...
Także ten, taka to kulturalna nasza rozmowa ale do sedna... Nie mam ani jednego pryszcza, remontu nie było, a cycki wiszą jak zawsze
Jak któraś nie ma młodszej o ćwierć wieku siostry niech żałuje
Ja: nic, a co?
S: To co się tak oglądasz?
Ja: Jezu daj mi spokój, chcesz coś konkretnego ?
S: No nic dobra już idę, myślałam, że pryszczy szukasz jak ostatnio.... A tak w ogóle to cycki Ci spuchły albo znowu grubniesz...
Także ten, taka to kulturalna nasza rozmowa ale do sedna... Nie mam ani jednego pryszcza, remontu nie było, a cycki wiszą jak zawsze
Jak któraś nie ma młodszej o ćwierć wieku siostry niech żałuje
reklama
Bibi89
No nic, zapytam moją gin bo myslalam ze to razem z cytologią może mi pobraćJa robiłam przez LUX med wiec tam jest tak ze pobiera położna. A skierowanie miałam od ginekologa. Mycoplasme i ureoplasme chyba kosztuje każda po ok. 60 zł. A chamidia nie mam pojęcia.
Podziel się: