reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Ja miałam część, nic złego nie wyszło.

Mi jedna moja bliska koleżanka też nie wiedziała jak powiedzieć że jest w ciąży, tylko byłam świeżo po poronieniu, uważałam to za troskliwe z jej strony i wtedy wcale nie było mi przykro, może przez to co powiedziała, a udało im się za 1 czy drugim podejściem. Za to druga bliska osoba nie miała skrupułów i się jarali itd i wogóle nie brali pod uwagę mojej świeżej straty i wtedy mi było bardzo przykro.

U mnie też niby występują naturalnie, ale mi dawał stymulację na wzmocnienie moich jajeczek i większe szanse zapłodnienia.

Pisz tu odrazu jakie to badania!

Ja też, zero problemu :)

A ja tak jak nie mam problemu z gmeranien w oczach, tak raz spróbowałam soczewek i myślałam że się zrzygam jak nie mogłam ich wyciągnąć, serio było mi aż niedobrze od grzebania w tym oku. Nigdy więcej 😂

Ja też... 😔 Że im tak łatwo poszło a my musimy przez takie coś przechodzić...

Kiedyś mi bliska koleżanka tak powiedziała, która trochę wcześniej urodziła drugie dziecko, oba w max 3 cyklu. Od tamtej pory prawie nie rozmawiamy...

Wyobraziłam to sobie! 😂 I muzyka reggae 😂 😂

U mnie też brak przyczyn strat 😔Kariotypy nam zostają, mam skierowanie i będziemy czekać.
Co dokładnie brałaś na stymulacje w celu wzmocnienia jajeczka?

reklama
U nas to samo. Nam fachowiec wycenił robociznę (sama robociznę) 6m2 łazienki na uwaga!!! 24 500 netto czyli jeżeli byśmy to chcieli na fakturę to 30 tys. za robociznę w 6 m2. Uprzedzając pytanie, tak jest tam odrobine więcej niż przy standardowej łazience ale absolutnie nie tłumaczy to tej ceny.
Rzucam robote, bede szpachlować! 😅

Powinnam pisać świadectwa, więc piszę tutaj w ramach odpoczynku po długim dniu ;-)
Byłam na monitoringu. Przede mną do gabinetu wchodziła kobieta, jak się domyśliłam: w ciąży, bo od progu lekarz zapytał ją o mdłości. A gdy była moja kolej, na wielkim ekranie wyświetlało się jeszcze jej dziecko... No niełatwe to wszystko... :-(

U nas to samo. Nam fachowiec wycenił robociznę (sama robociznę) 6m2 łazienki na uwaga!!! 24 500 netto czyli jeżeli byśmy to chcieli na fakturę to 30 tys. za robociznę w 6 m2. Uprzedzając pytanie, tak jest tam odrobine więcej niż przy standardowej łazience ale absolutnie nie tłumaczy to tej ceny.
OMG!!! Nawet nie wyobrażałam sobie takiej ceny!! Ni u nas też zaśpiewali ze20ty na położenie płytek ale na znacznie większej powierzchni niż 6m kw 😂 😂 No nie wierzę!
Co dokładnie brałaś na stymulacje w celu wzmocnienia jajeczka?
Clostilbegyt. Poprzednio dostałam też zastrzyk na pęknięcie który ponoć też wspomaga dojrzewanie i są lepszej jakości, tym razem nie dostałam bo jak poszłam na usg to już było po pęknięciu :)

reklama
Do góry