reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

Ja miałam część, nic złego nie wyszło.

Mi jedna moja bliska koleżanka też nie wiedziała jak powiedzieć że jest w ciąży, tylko byłam świeżo po poronieniu, uważałam to za troskliwe z jej strony i wtedy wcale nie było mi przykro, może przez to co powiedziała, a udało im się za 1 czy drugim podejściem. Za to druga bliska osoba nie miała skrupułów i się jarali itd i wogóle nie brali pod uwagę mojej świeżej straty i wtedy mi było bardzo przykro.

U mnie też niby występują naturalnie, ale mi dawał stymulację na wzmocnienie moich jajeczek i większe szanse zapłodnienia.

Pisz tu odrazu jakie to badania!

Ja też, zero problemu :)

A ja tak jak nie mam problemu z gmeranien w oczach, tak raz spróbowałam soczewek i myślałam że się zrzygam jak nie mogłam ich wyciągnąć, serio było mi aż niedobrze od grzebania w tym oku. Nigdy więcej 😂

Ja też... 😔 Że im tak łatwo poszło a my musimy przez takie coś przechodzić...

Kiedyś mi bliska koleżanka tak powiedziała, która trochę wcześniej urodziła drugie dziecko, oba w max 3 cyklu. Od tamtej pory prawie nie rozmawiamy...

Wyobraziłam to sobie! 😂 I muzyka reggae 😂 😂

U mnie też brak przyczyn strat 😔Kariotypy nam zostają, mam skierowanie i będziemy czekać.
Co dokładnie brałaś na stymulacje w celu wzmocnienia jajeczka?

reklama
U nas to samo. Nam fachowiec wycenił robociznę (sama robociznę) 6m2 łazienki na uwaga!!! 24 500 netto czyli jeżeli byśmy to chcieli na fakturę to 30 tys. za robociznę w 6 m2. Uprzedzając pytanie, tak jest tam odrobine więcej niż przy standardowej łazience ale absolutnie nie tłumaczy to tej ceny.
Rzucam robote, bede szpachlować! 😅

Powinnam pisać świadectwa, więc piszę tutaj w ramach odpoczynku po długim dniu ;-)
Byłam na monitoringu. Przede mną do gabinetu wchodziła kobieta, jak się domyśliłam: w ciąży, bo od progu lekarz zapytał ją o mdłości. A gdy była moja kolej, na wielkim ekranie wyświetlało się jeszcze jej dziecko... No niełatwe to wszystko... :-(

U nas to samo. Nam fachowiec wycenił robociznę (sama robociznę) 6m2 łazienki na uwaga!!! 24 500 netto czyli jeżeli byśmy to chcieli na fakturę to 30 tys. za robociznę w 6 m2. Uprzedzając pytanie, tak jest tam odrobine więcej niż przy standardowej łazience ale absolutnie nie tłumaczy to tej ceny.
OMG!!! Nawet nie wyobrażałam sobie takiej ceny!! Ni u nas też zaśpiewali ze20ty na położenie płytek ale na znacznie większej powierzchni niż 6m kw 😂 😂 No nie wierzę!
Co dokładnie brałaś na stymulacje w celu wzmocnienia jajeczka?
Clostilbegyt. Poprzednio dostałam też zastrzyk na pęknięcie który ponoć też wspomaga dojrzewanie i są lepszej jakości, tym razem nie dostałam bo jak poszłam na usg to już było po pęknięciu :)

reklama
Do góry