reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Dziewczyny i chyba u mnie też się zbliża @ mam dostać 3go czerwca. Zawsze mnie boli brzuch na 1 dzień przed lub w dniu kiedy mam dostać @, a teraz już czuję ból w podbrzuszu i wysypało mnie na twarzy. Więc pewnie przyjdzie @

U mnie to już w zasadzie pozostał najcięższy kaliber :). Ale to nie znaczy, że innym się nie udaje na samym Clo czy Aromku. Wprost przeciwnie, sądzę że większość przypadków da się w ten sposób naprawić :).
U mnie też są owulacje kilka potwierdzonych na USG. Słyszałam, że przy pięknych owulacjach też nie raz stymulują,aby wspomóc właśnie.

Kobietki pomóżcie bo już zgłupiałam. Robie testy owu beż monitoringu w tym cyklu. W piatek owulak dwie kreski ale brakuje do pozytywu i premom oznaczył jako high w sobotę nie testowałam nie miałam kiedy a w niedziele tak samo znowu owulak dwie kreski ciemne jak dla mnie też brakowało do pozytywu tez premom dało jako high i dzis tak samo tyle że widać różnicę ze to jest definitywnie pozytyw i znowu high w aplikacji... Dobrze myślę że dopiero dziś jest pozytyw czy to może być że w sobotę juz wyszedł pozytyw który przegapiłam?

U mnie też są owulacje kilka potwierdzonych na USG. Słyszałam, że przy pięknych owulacjach też nie raz stymulują,aby wspomóc właśnie.
To pewnie zależy co jest przyczyną niepowodzeń. My się już pewnie nie dowiemy o co chodzi. Ale czasem wystarczy takie turbodoładowanie i wszystko jest git :).

Ja za to mogę gmerać sobie w oku bez opamiętania 😂 autentyk, mogę położyć sobie palec na soczewce i nawet nie mrugnę 😀 jedyne co mnie łamie to jak przy nakładaniu tuszu do rzęs urażę się szczoteczką, auć.
jest mi niedobrze 😉 soczewki też mnie przerażają

reklama
Ja też już jestem przy "cięższym kalibrze" ;-) Owulacje może piękne, ale nieskuteczne jak dotąd ;-) Co nie znaczy oczywiście, że nie działają u innych.

Do góry