MartaS89
Fanka BB :)
Rozumiem. Trzymam kciuki i powodzeniaNigdy się nie udało . Ani po symulacji, ani po inseminacji pierwszej i drugiej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem. Trzymam kciuki i powodzeniaNigdy się nie udało . Ani po symulacji, ani po inseminacji pierwszej i drugiej.
U mnie to już w zasadzie pozostał najcięższy kaliber . Ale to nie znaczy, że innym się nie udaje na samym Clo czy Aromku. Wprost przeciwnie, sądzę że większość przypadków da się w ten sposób naprawić .Rozumiem. Trzymam kciuki i powodzenia
U mnie też są owulacje kilka potwierdzonych na USG. Słyszałam, że przy pięknych owulacjach też nie raz stymulują,aby wspomóc właśnie.U mnie to już w zasadzie pozostał najcięższy kaliber . Ale to nie znaczy, że innym się nie udaje na samym Clo czy Aromku. Wprost przeciwnie, sądzę że większość przypadków da się w ten sposób naprawić .
To pewnie zależy co jest przyczyną niepowodzeń. My się już pewnie nie dowiemy o co chodzi. Ale czasem wystarczy takie turbodoładowanie i wszystko jest git .U mnie też są owulacje kilka potwierdzonych na USG. Słyszałam, że przy pięknych owulacjach też nie raz stymulują,aby wspomóc właśnie.
jest mi niedobrze soczewki też mnie przerażająJa za to mogę gmerać sobie w oku bez opamiętania autentyk, mogę położyć sobie palec na soczewce i nawet nie mrugnę jedyne co mnie łamie to jak przy nakładaniu tuszu do rzęs urażę się szczoteczką, auć.
no nie następnamam to samo, moge se wsadzić palec do oka i nie robi mi to
Na mnie tez to nie działa ;P chociaż apropo soczewek to raz mi uciekła soczewka pod powiekę i to tak mega daleko. Nie było to łatwe zadanie i wtedy się mocno nagmerałam w tym okuno nie następna
Ja też już jestem przy "cięższym kalibrze" ;-) Owulacje może piękne, ale nieskuteczne jak dotąd ;-) Co nie znaczy oczywiście, że nie działają u innych.U mnie też są owulacje kilka potwierdzonych na USG. Słyszałam, że przy pięknych owulacjach też nie raz stymulują,aby wspomóc właśnie.