reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

jak plemniczek leciał, to jeszcze nie myślałam o odpuszczeniu, dopiero kilka dni po owu 😂
Ja myśle, ze takie pierdy może napisać tylko łaska która zaszła bez takich problemów większych. Bo np. Ja po takich turbulencjach byłabym zdrowo pierdolnieta jakbym napisałam później komuś, żeby odpuścił i wyluzował 🤦‍♀️

reklama
Czy wy też tak macie że czujecie ogromną niesprawiedliwość i zadajecie sobie cały czas pytanie: dlaczego ja? Dlaczego my? Ostatnio łapię się na tym, że oceniam ludzi z perspektywy posiadania dzieci i w głowie mam „o patrzcie, jacy są płodni”. To głupie i pewnie uznacie że wredne zachowanie z mojej strony, ale nie potrafię sie tego pozbyć. Znam wiele osób, które prowadzą tragiczny tryb życia (piją, palą, jedzą śmieciowe żarcie) i dorobili się już pięknych gromadek, wiele z nich było zwykle wpadkami… A my co? Nawet w kierunku jednego nie posuwamy sie do przodu...
ja kompletnie tak nie myśle, życie, zdrowie - tu nic nie jest sprawiedliwe i to że poroniłam nie jest ani moją winą, to że urodziłam nie jest moją zasługą czy nagrodą. Dzieci gromadki ani ciąż też nikomu nie zazdroszczę i nie wzbudza to we mnie zbytnio emocji, bo szczerze mnie te dzieci nie obchodzą - chce moje dziecko, chce moją zdrową ciążę a inni ludzie niech mają tyle szczęścia ile się da bo nic na tym ja nie tracę przecież.

To lepiej się ugryźć w język 😃
Tak liczy się bo już twój mózg myślał o wakacjach i w macicy leciała muzyczka wakacyjna i plemniczek sobie na chillu dotarł
Patrz go jak leci:
Pool Swimming GIF

reklama
Dziewczyny ja dziś mam dzień załamania, już sama nie wiem co robić owulacja jest ciąży brak, boje się ze pójdę na drożność i dalej nic nie będzie 🤦‍♀️ Narzeczony mi ciagle mówi ze chciałby bardzo dziecko, dzis widział że mam gorszy dzień i wyjeżdżając powiedział ze przejdziemy przez wszystko razem. Jest mi tak cholernie przykro 😢

Do góry