reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Ja chodzę na mani co 3-4 tygodnie i wydaję każdorazowo +- 150zł.
Dzisiaj pierwszy raz od grudnia byłam na pedi bo się już tak zapuściłam że wstyd skarpety w wyrze zdjąć 🤣.
Do fryzjera praktycznie wcale nie chodzę, to jestem w stanie trochę oszczędzić 😅
Ubrań nie kupuję regularnie, mam takie swoje zrywy że jak coś mi się bardzo podoba to potrafię kupić pod wpływem impulsu ale zazwyczaj poluję na promki, sporo szmatek mam z AliExpress. Ostatnio zainwestowałam w pielęgnację twarzy, jakieś kremiki, maski, spf no i przede wszystkim wspaniałe suple, które pomogą mi wreszcie zostać matką roku 🙈
Ja odżałowałam na depilację laserowa. Mega wygoda, nie muszę się golić.

reklama
Nogi-marzenie. Mega zgrabne, nawet obcasów nie potrzebujesz, takie są długie 😀 ani jednej fałdy tłuszczu. Nigdzie. Nie ma się z czego odchudzać kobieto!
Zobacz na mnie, wystające zebra, kości miednicy, obojczyki. Wygląda to strasznie. Nieładnie. W moim odczuciu oczywiście, bo są osoby, które są bardzo szczupłe i tak im się podoba. Nie jestem jakąś szkapa, ale też nie mam fajnych kształtów. Już nie wspomnę co mówią mama i babcia. Jedyny plus, że mam wcięcie w talii. A tak poza tym, strasznie chciałabym być taka kobieca, ładnie zaokrąglona. Taka sexy 😜
No szczuplutka jesteś, to prawda, ale ja bym się cieszyła :D po 30 wszystko się zmienia xD już nie mogę żreć wszystkiego i nie tyć :D

20220423_213818.jpg

A poza tym to pozdro 600

Ja chodzę na mani co 3-4 tygodnie i wydaję każdorazowo +- 150zł.
Dzisiaj pierwszy raz od grudnia byłam na pedi bo się już tak zapuściłam że wstyd skarpety w wyrze zdjąć 🤣.
Do fryzjera praktycznie wcale nie chodzę, to jestem w stanie trochę oszczędzić 😅
Ubrań nie kupuję regularnie, mam takie swoje zrywy że jak coś mi się bardzo podoba to potrafię kupić pod wpływem impulsu ale zazwyczaj poluję na promki, sporo szmatek mam z AliExpress. Ostatnio zainwestowałam w pielęgnację twarzy, jakieś kremiki, maski, spf no i przede wszystkim wspaniałe suple, które pomogą mi wreszcie zostać matką roku 🙈
Oooo to ja mam podobnie ze zrywami. Znaczy u mnie kazdy zakup jest raczej przemyslany, ale jak np nie kupuje kosmetykow pol roku, to w pewnym momencie kupuje caly świat. I teraz mam Taki moment, w tym miesiacu juz dobrych pare stow pękło na jakies sera i maski liftingujace, odżywki dopasowane do porowatosci i inne gowna :D a pragnę zaznaczyć ze moj maz pracuje w centrali popularnego sklepu sprzedajacego kosmetyki i mam za darmo cale wory najrozniejszych kosmetykow

reklama
Do góry