reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

No to ja mam 10cm mniej, ale kg też mniej. Niby waga w normie, mama mówi że w końcu nie jestem chudą szczapą, ale czuję po spodniach że to już nie to, a nie lubię zmieniać ubrań i jeszcze się wciskam w stare póki mogę :p No i niestety cellulit, to najbardziej mi przeszkadza, ale to po mamusi 😔

Dokładnie tak pisałam że po 30 wszystko się zmienia :D Aczkolwiek moja siostra tuż przed 40 przeczy tej teorii, ma zupełnie inną budowę niż ja i jest dalej taka chuda jak całe życie.

Ahhh, zazdro! Ja na razie nie mam wanny, buduje się. Jaka to wanna żeby weszły 2 osoby?? 😀 Bardzo przydatne, a żeby nie była za wielka dla jednej.

To jedziemy na jednym wózku, im więcej lat, tym mniej się maluję :p Na szczęście nie muszę zbytnio, a jak się umaluję to jest wow i 100% do samopoczucia, więc raz na jakiś czas tak poprawiam sobie samoocenę :)
180 długości i 80 szerokości. Mieścimy sie na luzie we dwoje, a orzypominam, że moj mąż mierzy 202 cm :p

reklama
Dzień dobry w niedzielę!
U mnie temperatura wreszcie na prawilnym poziomie 😂 Kupiłam też przedwczoraj ananasa, ale nie mam czasu go jeść! 😂 Chyba dzisiaj sobie go obkroję i zacznę wypierdzielac 😝
Ooooo to się nazywa poziom 😱😱 ja robiłam sobie w drugiej fazie cyklu koktajle z ananasa i kurkumy właśnie w tym cyklu co się udało.

U mnie to coś to idg, podatki, ZUS i niechęć do bycia ciężarem dla kogoś. Dlatego czuję autentyczne wyrzuty sumienia jak mam wydać pieniądze.
Właśnie u mnie tez zawsze jest cos na co warto odkładać, ale naodkladam, nazbieram i ZAWSZE wyskoczy mi jakiś mega wydatek i po oszczędnościach 🙈 teraz nazbierałam przyzwoite pieniądze to nam się wesela zachciało 🤡 ale chyba musze zweryfikować to co robię, bo czuję, ze zarabiam a głupio żałuje sama sobie 🤦🏻‍♀️

To zupełnie odwrotnie niż mój... Przez całe życie oszczędzał, grosik do grosika, i w sumie niewiele z tych oszczędności skorzystał za swego długiego jednak życia (ale zapewnił mi studia na przykład...). I ja też mam takie odruchy - ostrożność przede wszystkim, nie ma szans, żebym kiedyś była na minusie. 💸💸💸 ;-)
U mnie tez tato całe życie oszczędzał, za to ja za gowniaka byłam w stanie rozpierniczyc kazde pieniądze 😀 wcześnie zaczęłam pracować i miałam swoje, ale wiecznie chodziłam pusta bo wydałam wszystko w 2-3 tyg😀 za to teraz zwrot o 180°, jak tylko wypłata wskoczy to od razu połowa idzie na oszczędności i jest nie do ruszenia i tak dziaduję resztę miesiąca znowu jak gołodupiec😂

No umnie 175 do 181 wiec nawet dobrych obcasów nie założę 😁😁 co prawda nie lubię no ale czasem kiedys się zdarzało a teraz to juz na płasko 🤷🏽‍♀️
Kiedyś właśnie spotykałam się z gościem, który był prawie tego samego wzrostu co ja. Straszny miał na tym punkcie kompleks i mnie to się też udzielało. Nosiłam tylko buty na płaskim, a gdybym mogła mieć jakieś pomniejszające, to też bym chętnie ubrała :-D. A najciekawsze, że wokół wszyscy wysocy faceci byli zajęci przez dziewczyny około 1m50 :rofl2:

reklama
Do góry