L
Lad
Gość
Cykle bezowulacyjne:
Cykle owulacyjne:
Cykle owulacyjne:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do mierzenia temperatury to wam powiem że miałam ciekawą sytuację. Jestem przed owu i dwa dni miałam 36.9 a wczoraj miałam równe 36 [emoji23] dziś zaczyna znów rosnąćPrzy mierzeniu temperatury na wykresie widać czy pękł.
Możesz mierzyć cały cykl, a możesz mierzyć od dnia gdzie już skończyła Ci się miesiączka do dnia pojawienia się miesiączki.O widzisz to nie wiedziałam. Pomyślę nad termometrem bo w domu mam ale jedno miejsce po przecinku. I to się między od 1dc ? Do kiedy?
A może jakieś czynniki, które wpływają na temperaturę? Bierzesz jakieś leki?Co do mierzenia temperatury to wam powiem że miałam ciekawą sytuację. Jestem przed owu i dwa dni miałam 36.9 a wczoraj miałam równe 36 [emoji23] dziś zaczyna znów rosnąć
Dziś kolejny dzień i kolejny test dziś wynik po minucie już taki Zobacz załącznik 967297
Moim zdaniem to jeszcze negatyw. Ale pozytyw moze byc jutro z rana. Seksik 3-4 dni od dziś i powinna byc ciąża
Ovarin tylko biorę i w sumie brałam leki na stymulacje ale wczoraj jak miałam taki zjazd temperatury to też jeszcze brałam. Nie wiem czy mogło mieć wpływ to że zmarzłam w nocy?A może jakieś czynniki, które wpływają na temperaturę? Bierzesz jakieś leki?
No ten ostatni to bardzo ładny Ci powiemCykle bezowulacyjne:
Zobacz załącznik 967314
Zobacz załącznik 967315
Cykle owulacyjne:
Zobacz załącznik 967316
Zobacz załącznik 967317
A który masz dzień cyklu? Bo to tak owulacyjnie ten wzrost brzmiCo do mierzenia temperatury to wam powiem że miałam ciekawą sytuację. Jestem przed owu i dwa dni miałam 36.9 a wczoraj miałam równe 36 [emoji23] dziś zaczyna znów rosnąć