Mimi92
Fanka BB :)
Daj znać jak będąTo jeszcze czekam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać jak będąTo jeszcze czekam
No i do tej pory nie ma, jak jutro rano nie będzie to do nich zadzwonię :/Daj znać jak będą
Gosiu, mi w ten sam dzień robili tylko cytologie i musiałam poczekać 20 minut na wynik. Ale we wcześniejszym cyklu nic mi nie pobieraliKtóraś z Was miała robione HSG ale nie pamiętam z nicku. ;P Czy wy miałyście pobierane jakieś wymazy przed HSG? Bo czytałam, że w cyklu poprzedzającym badanie pobierają jakiś wymaz. Pytam tak z ciekawości, jutro pojadę do szpitala się wstępnie zapisać na to badanie.
A widzisz, to wszędzie inaczej, bo ja czytałam informacje z jakiegoś centrum medycznego:Gosiu, mi w ten sam dzień robili tylko cytologie i musiałam poczekać 20 minut na wynik. Ale we wcześniejszym cyklu nic mi nie pobierali
A widzisz, to wszędzie inaczej, bo ja czytałam informacje z jakiegoś centrum medycznego:
Zobacz załącznik 963225
Ja mam na zaleceniu przyjęcie nospy i nlzp. Za moment wrzucę zdjęcie.Ja nie musiałam być naczczo. I mój gin powiedział że do 10 dnia cyklu musi być przeprowadzone badanie. Nie miałam też podanych żadnych środków przeciwbólowych.