martoosia04
Fanka BB :)
Super! czyli wymarzony róż jest
Tak! Szaleństwo już się zaczęło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! czyli wymarzony róż jest
A ja wpadłam tylko poinformować te, które mnie pamiętają ze staraczek 2018, że będziemy mieli upragniona córeczkę. Wczoraj potwierdzona na 100%
Trzymam kciuki za kolejne starające się.
Kontaktowalam się z lekarzem i powiedział że to dobrze że naturalnie hormon mi wzrasta bo odpowiada on za podtrzymanie ewentualnej ciąży. Tak więc raczej nie jest to wyznacznik ciąży. Mało brakło a dziś bym test robiła ale jest zdecydowanie za wcześnie. Nie chce się nakręcać bo później będę płakać
A ja wpadłam tylko poinformować te, które mnie pamiętają ze staraczek 2018, że będziemy mieli upragniona córeczkę. Wczoraj potwierdzona na 100%
Trzymam kciuki za kolejne starające się.
Te wszystkie sukieneczki, kokardkiTak! Szaleństwo już się zaczęło
Zobacz załącznik 963110
Córka nie córka- zarażaj !!! Biorę garściamiMartuś ale super wieści cieSzę się że moje przeczucia i wróżby nie zawiodły
To teraz Ty zarażaj nas różowymi fluidkami tez bym się nie obraziła na córkę
Też marzy mi się córeczka, mąż koniecznie liczy na chłopaka ale z drugiej strony po czekaniu na ciążę to ważne, że w ogóle się udałoBierzta ile chcecie [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178]
Ile czekałas na wynik progesteronu
Bo tsh już jest 1,17
I ft4 0,95
A tamtego jeszcze nie ma
To jeszcze czekamMiałam wszystkie wyniki na raz.