Dżasta1111
Fanka BB :)
Jakie badania robiłaś?Hmmm spokojnie ja czekam na te wyniki i jestem ciekawa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie badania robiłaś?Hmmm spokojnie ja czekam na te wyniki i jestem ciekawa
ProgesteronJakie badania robiłaś?
Wow! Ale krechy! Gratuluję! Ewentualnie możesz do tego zrobić progesteron.Cześć dziewczyny odzywam się po jakimś czasie, ale czytam was cały czas no i chciałam się pochwalić. Wczoraj na teście zobaczyłam II kreski. Zupełnie nie byłam na to przygotowana bo mieliśmy czekać ze stataniami 6 miesięcy A tu taka niespodzianka jeden dzień spóźnienia @. Mam pytanie do was czy oprócz bety mogę zrobić jakieś badania jeszcze przed wizytą u lekarza,A?
GratulujęCześć dziewczyny odzywam się po jakimś czasie, ale czytam was cały czas no i chciałam się pochwalić. Wczoraj na teście zobaczyłam II kreski. Zupełnie nie byłam na to przygotowana bo mieliśmy czekać ze stataniami 6 miesięcy A tu taka niespodzianka jeden dzień spóźnienia @. Mam pytanie do was czy oprócz bety mogę zrobić jakieś badania jeszcze przed wizytą u lekarza,A?
Piękne krechy! Gratuluję [emoji8]Cześć dziewczyny odzywam się po jakimś czasie, ale czytam was cały czas no i chciałam się pochwalić. Wczoraj na teście zobaczyłam II kreski. Zupełnie nie byłam na to przygotowana bo mieliśmy czekać ze stataniami 6 miesięcy A tu taka niespodzianka jeden dzień spóźnienia @. Mam pytanie do was czy oprócz bety mogę zrobić jakieś badania jeszcze przed wizytą u lekarza,A?
wow gratulacje ale mocne kreseczki progesteron możesz jeszcze zrobićCześć dziewczyny odzywam się po jakimś czasie, ale czytam was cały czas no i chciałam się pochwalić. Wczoraj na teście zobaczyłam II kreski. Zupełnie nie byłam na to przygotowana bo mieliśmy czekać ze stataniami 6 miesięcy A tu taka niespodzianka jeden dzień spóźnienia @. Mam pytanie do was czy oprócz bety mogę zrobić jakieś badania jeszcze przed wizytą u lekarza,A?
faktycznie nawet na ceneo pisze że tylko dostępny na allegro wykupiliWłaśnie chciałam zrobic zamówienie na fertilman i żel conceive i nigdzie tego żelu praktycznie nie ma. A jak jest to nie ma w danej aptece fertilmana.
Polatam jutro po mieście i może stacjonarnie dorwę.faktycznie nawet na ceneo pisze że tylko dostępny na allegro wykupili