starajaca2018
Fanka BB :)
A powiedzcie, jakie mialyscie kolejne objawy ciąży, po tym jak wyszedł wam test pozytywny ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szczerze ? Żadne ewentualnie te przypominające @A powiedzcie, jakie mialyscie kolejne objawy ciąży, po tym jak wyszedł wam test pozytywny ?
Jutro rano powtórzysz test?Dzieki dziewczyny za słowa otuchy mam taką cichą nadzieję że po ponad roku starań może wreszcie się uda i kreska będzie ciemnieć .
Wydaje mi się, że spokojnie możesz brać i Ovarin i Costangus i Pren*atal (kwasu nie przedawkujesz więc spokojnie) mi gin tak kazał więc chyba wiedział co mówi ..Bo ja tylko ovarin, zastanawiam się czy nie zamienić na jakiś prenatal + kwas+ castagnus... co myślicie ?
Kupiłaś słupkowy czy paskowy ? Jak słupkowy to rozwal go i zobacz jak wygląda test bez obudowy. Bo jak jest np cień to przez szkiełko go nie dojrzysz .Niesamowite jest w nas kobietach ta nadzieja wyobraźcie sobie, ze pojechałam do tego rossmana i kupiłam dwa testy oczywiście jeden odrazu musiałam sprawdzić i jak zwykle nic tam nie znalazłam drugi na jutro, brzuch mnie boli jak na okres a ja i tak mam ta nadzieje ze mOze jednak ...
Kupiłam test bo nie byłabym sobą jakbym nie podjechała do apteki. I u mojej mamy w aptece sa tańsze te testy niż u mnie. Więc kupiłam dwaJutro rano powtórzysz test?
Bardzo delikatne widać [emoji7] czekam na ten z porannego sika [emoji4]Zrobiłam jeden teraz czułość 20 i odrazu pojawił się cień Zobacz załącznik 949246