reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Te domowe testy, są godne polecenia ;) Dziekuje, dziewczyny ze polecilyscie:) dzisiaj tak jak widać mega krecha i właśnie od 2h czuje kłucie w lewym jajniku :D

Powiedzcie mi kochane najlepiej przed pójściem spać już nic nie pić żeby rano mocz do testu ciazowego był lepszy?

Powiedzcie mi kochane najlepiej przed pójściem spać już nic nie pić żeby rano mocz do testu ciazowego był lepszy?
Tak i najlepiej żeby w nocy też nie siusiac. Czytałam gdzieś wczoraj, że warto aby była przerwa od ostatniego picia nawet 8godz, aby mocz był jak najbardziej,,gesty,,

Tak i najlepiej żeby w nocy też nie siusiac. Czytałam gdzieś wczoraj, że warto aby była przerwa od ostatniego picia nawet 8godz, aby mocz był jak najbardziej,,gesty,,
Ja właśnie mam ten problem że dużo piję wody, bo po ostatniej grupie żołądkowa się odwodnilam dosyć mocno i zdąża mi się wstać w nocy :(

reklama
Do góry