reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej laski! Nie uciekajcie !!! Nie chcę mi sie wierzyć żeby historia Malagi nie byla prawdziwa, ogromnie jej współczuję, i nie chcę wierzyć ze ktoś mógłby wymyślić tak okrutną historię.. może jestem naiwna ale wolę wierzyć w ludzi. Laski nie idzice sobie:-( to forum w koncu ma byc wsparciem
Dokładnie:( ja tez się zżyłam tu z wieloma z Was. Mi tez ciężko uwierzyć, ze może to być zmyślona historia:( bardzo to przeżywam co pisze Malaga i bardzo współczuje. Szkoda tylko, ze taka atmosfera się zrobiła:( bo na początku jak tu dołączyłam to było na prawde fajnie. Teraz brakuje mi tu wsparcia kilku dziewczyn, które np. już pozachodzily :(
eeeh... troche się posypało, kiedy dziewczyny pouciekaly na prywatne fora, (lutowki, kwietniowki itd. :( ) i ja już tez pomału zaczynam tu sporadycznie zaglądać :(

reklama
Super pocieszajaca wiadomość, bylam juz dwa razy na usg tego miesniaka w styczniu i w sierpniu i urósł z 14 mm do 18mm w pół roku, nie jest duzy ale rośnie, pewnie mi mówiła gdzie jest zlokalizowany, ale skupilam sie chyba bardziej na slowach, ze nie do usunięcia
Ja tez mam mięśniaka, tez był mały (nie wiem jak teraz) czy urósł czy nie - gin mi mówiła, ze nie bedzue mi zagrażał i nic nie będziemy z nim robić. Tyle pamietam, ze umiejscowiony jest w trzonie macicy

U
Czesc Kochana pomalutku do przodu, póki co staranka były 4.11 i wczoraj. Owu niby za 3 dni, mam w planach jeszcze chociaż podziałać jutro. Zobaczymy, nie łudzę się ze się uda, ale chce spróbować :) a jak u Ciebie ?
U mnie w porządku ;) wracam do starań ;) ale mam nadzieję, że na spokojnie bez biegania z testem 10 dpo ;) odpuściłam trochę też forum bo czułam że za bardzo się nakręcam i będę dwa razy bardziej odczuwała każda @, podchodzę teraz do tego bardziej z głową ;) mam taką nadzieję bynajmjiej :p to trzymam kciuki !

U

U mnie w porządku ;) wracam do starań ;) ale mam nadzieję, że na spokojnie bez biegania z testem 10 dpo ;) odpuściłam trochę też forum bo czułam że za bardzo się nakręcam i będę dwa razy bardziej odczuwała każda @, podchodzę teraz do tego bardziej z głową ;) mam taką nadzieję bynajmjiej :p to trzymam kciuki !

Paulina, powodzenia w staraniach ;) trzymam kciuki :) w końcu się doczekałaś tego listopada :D:D

U

To super! ❤️ Dobrze jest odświeżyć sobie glowe i działać na luzie ❤️ Ja nie robię już testów owu idę na żywioł co ma być to bedzie, bo za dużo stresu z tym wszystkim :/
Narazie bede działać na luzie, jeśli do końca roku się nie uda, to myśle od nowego roku znowu zacząć monitoring.
Troche to smutne i przytłaczające starać się bezskuteczne tyle czasu :( ale cóż... trzeba czekac

A zatem zmiana tematu, bo przecież nie o to w tym chodzi.
Jak tam u Was? Planujecie testowanie w najbliższym czasie? :) Na jakim etapie jesteście laski?
Jestem za
W środę powinnam dostać @ nie przyszła, popołudniu zrobiłam test. Negatywny, a @ nadal nie ma jutro rano kolejne testowanie

reklama
To super! ❤️ Dobrze jest odświeżyć sobie glowe i działać na luzie ❤️ Ja nie robię już testów owu idę na żywioł co ma być to bedzie, bo za dużo stresu z tym wszystkim :/
Narazie bede działać na luzie, jeśli do końca roku się nie uda, to myśle od nowego roku znowu zacząć monitoring.
Troche to smutne i przytłaczające starać się bezskuteczne tyle czasu :( ale cóż... trzeba czekac
Ja testy owu robić będę bo niestety u mnie to loteria z owu raz w 10 dc a raz w 20 więc oszalała bym czasami :p nawet jak się teraz nie starałam to robiłam testy owu żeby mniej więcej wiedzieć kiedy powinna wystąpić @, testy owu zostały tylko na ten cykl na razie nie zamawiam liczę na cud

Do góry