reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
tak ja też nie to że dziecko to mój główny temat ale wiesz czy film oglądam i akurat sa takie wątki czy też nie raz coś powiem czy z kimś o tym rozmawiam to już komentarze i aż mnie wkurza to bo my kobiety musimy wszystko rozumieć co by facetowi nie leżało na sercu a ja już odczuwam taka nie chęć...chyba ciężki okres się zaczyna...nam.

reklama
tak ja też nie to że dziecko to mój główny temat ale wiesz czy film oglądam i akurat sa takie wątki czy też nie raz coś powiem czy z kimś o tym rozmawiam to już komentarze i aż mnie wkurza to bo my kobiety musimy wszystko rozumieć co by facetowi nie leżało na sercu a ja już odczuwam taka nie chęć...chyba ciężki okres się zaczyna...nam.
Cos w tym jest... chociaz ja ogolnie niby sie nie nakrecam i za duzo nie mowie, ale mimo wszystko i tak mnie drazni otoczenie drazace temat dziecka i wieczne pytania a wy kiedy.. mimo iz bardziej bym sie zdziwila widzac na tescie dwie kreski niz biel i tak mnie zabolała spadajaca temp dziś. Od paru cykli mysle zeby dac spokoj i przeprogramowac mozg na tryb moze nie dane mi bedzie byc mama, wiec zajmij sie czym innym ;-)

ja tez mam humor nie bardzo. czekam na @. wczoraj miałam troche brązowego sluzu, myślałam że to @ ale od tamtej pory cisza...

Wiecie jak mnie chciał ktoś pocieszyć ostatnio? Jak ty sobie poradzisz z dwójką, będzie ciężko, gdzie wstawisz łóżeczko, będziesz wstawać w nocy itp. A ja tylko w głowie widziałam obrazek mojej małej pyzy jako starszej siostry. Także na mnie to działa odwrotnie proporcjonalnie do zamierzonego skutku.

Musimy spróbować trochę przestawić myślenie, może zająć się czymś innym.. Ja myślałam o ściance wspinaczkowej żeby spróbować. Macie jakieś inne pomysły? :)

Wiecie jak mnie chciał ktoś pocieszyć ostatnio? Jak ty sobie poradzisz z dwójką, będzie ciężko, gdzie wstawisz łóżeczko, będziesz wstawać w nocy itp. A ja tylko w głowie widziałam obrazek mojej małej pyzy jako starszej siostry. Także na mnie to działa odwrotnie proporcjonalnie do zamierzonego skutku.

Musimy spróbować trochę przestawić myślenie, może zająć się czymś innym.. Ja myślałam o ściance wspinaczkowej żeby spróbować. Macie jakieś inne pomysły? :)

ja jak stracilam ciaze to mi ktos powiedzial ze jak dziecko to9 nie przyjemnosci i ze sie nie przygotowalismy...

Ja też marzę i młodszym rodzenstwie dla synka :( i też mnie drażnią pytania rodziny kiedy następne, czy nie chcemy drugiego dziecka. Kurcze chcemy, ale nie wychodzi :( a jak się już uda to nie trwa to długo bo mój głupi organizm nie potrafi donieść ;(i odpowiadamy że na razie nie myślimy o dzieciach :(

reklama
Do góry