reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej [emoji4] pisalam tu kiedys, duzo sie zmienilo, ale niektore z Was doskonale pamietam i podczytujac bardzo Wam kibicuje [emoji8] zdecydowalam sie napisac specjalnie dla @Migdalove - To nie moze byc nic innego, GRATULACJE! Piekny prezent slubny [emoji173] doskonale rozumiem, Twoje przerazenie i jednoczesna radosc, prawdopodobnie bedzie Ci to towarzyszylo do konca ciąży [emoji12] u mnie juz 23tc i czuje dokladnie to samo [emoji4]
Beta to tylko formalnosc, ale i tak trzymam kciuki [emoji8]
Powodzenia dziewczyny w staraniach, na każda czekaja te upragnione II kreski, kwestia czasu [emoji4]

Ostatnia edycja:
reklama
Migdalove gratuluje z calego serca.i ja widze kreseczke.Jejku tak sie ciesze ze ci sie udalo po tylu cyklach staran.
U mnie juz 30tc.na ostatnim usg Marika wazyla juz 1500g.duza dziewczynka a najwazniejsze ze zdrowa.
Dziewczyny trzymam za was kciuki i podczytuje razem tu zaczynalysmy jesli mnie pamietacie.oczywiscie gratuluje tym ktorym sie udalo.milego dnia.

Migdalove gratuluje z calego serca.i ja widze kreseczke.Jejku tak sie ciesze ze ci sie udalo po tylu cyklach staran.
U mnie juz 30tc.na ostatnim usg Marika wazyla juz 1500g.duza dziewczynka a najwazniejsze ze zdrowa.
Dziewczyny trzymam za was kciuki i podczytuje razem tu zaczynalysmy jesli mnie pamietacie.oczywiscie gratuluje tym ktorym sie udalo.milego dnia.
Mam nadzieję, że beta będzie ładnie przyrastać. :)
Super, że malutka zdrowa. ;) Teraz tylko niech przyjdzie na świat na czas. :) Oby poród Twój był szybki i jak najmniej bolesny. :)

reklama
Do góry