No powiem szczerze że ja widzę druga kreske. A co z tą @ w końcu bo przecież miałaś, albo nawet masz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No powiem szczerze że ja widzę druga kreske. A co z tą @ w końcu bo przecież miałaś, albo nawet masz
A czemu zakładać,ze taka mocna kreska jest fałszywa?
Więc jedynie beta prawdę Ci powieBo drugi test wyszedł. Bialutki wczorajszy test tak samo i przed wczorajszy tez
To ten test jest z kiedy?Bo drugi test wyszedł. Bialutki wczorajszy test tak samo i przed wczorajszy tez
Skoro miałaś normalna @ to wątpię w ciążeNo właśnie miałam 3 dni wcześniej i skończył się 3 dni wcześniej
To ten test jest z kiedy?
Skoro miałaś normalna @ to wątpię w ciąże
... Idź na betę poprostu i skończ z testami bo skoro wychodzą raz takie a raz takie to tylko to rozwieje twoje wątpliwości
Jedyne rozsądne rozwiązanie to beta albo zrób test z apteki DOZ on nigdy nie pokazuje cieni i problem z głowyDopiero w poniedziałek pójdę