Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi[emoji20]
A powiedz jakos obserwujesz swoj cykl ? Testy, temperatura, sluz, szyjka ?
Ja bym na twoim miejscu zaczela mierzyć [emoji57] fajna sprawa to mierzenie, testy nie zawsze wychodza a temperatura jednak moze ci powiedziec kiedy byla owu [emoji6]Testy i śluz zastanawiam się nad temperaturą ale jeszcze nie zaczęłam
Zupełnie normalnie odrazu wstajesz na dwie nogi i czekasz na wypisWole pocierpieć 5 min i być zadowolona tak jak ty ale po zabiegu funkcjonuje się normalnie czy jest się nie do życia?
Czyli jednak nie dojrzewanie, daj znać jak tam.niecale 9 lat ale nie.. tu gruczoł wwcale nie powiekszony Pani doktor tez od razu pod tym kątem badała.
miala juz etap ze cycuszki olały bo cos tam z dojrzewania sie juz zaczelo ale byly wyczualne pod skora takie kuleczki a teraz tego nie bylo.
Mam obrączki!
Zobacz załącznik 891110
To mamy podobny czas czekania u mnie 10 dni też pierwszy cykl
Mi zarodek zaczął się zagnieżdżac 6dpo. Więc może masz tak drozne jajowody że komórka dosłownie przeleciala przez nieCzyli jednak nie dojrzewanie, daj znać jak tam.
Piękne obrączki. Jak wizyta u lekarza?
No to super! Trzymam kciuki
Dziewczyny, czy plamienie implantacyjne może być już w czwartym dniu??
Czytam całe internety i dalej nie wiem..
Pytam, bo wczoraj wieczorem na papierze pojawił się różowy śluz z czerwonymi nitkami i nie wiem czy to może być implantacja czy co..
Ja bym na twoim miejscu zaczela mierzyć [emoji57] fajna sprawa to mierzenie, testy nie zawsze wychodza a temperatura jednak moze ci powiedziec kiedy byla owu [emoji6]