reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ale teraz widzę bo mam zapiske i " W jamie macicy uwidoczniono pęcherzyk ciążowy o wymiarze GSD 6.4 x 4.4 mm. Widoczny pęcherzyk żółtkowy. Czyli to tak jak mówię taki 5 tydzień musi być może ledwo 6

reklama
[emoji85]
20180824_111705.jpg

Załączniki

• 20180824_111705.jpg
    20180824_111705.jpg
    45,2 KB · Wyświetleń: 309
niecale 9 lat ale nie.. tu gruczoł wwcale nie powiekszony Pani doktor tez od razu pod tym kątem badała.
miala juz etap ze cycuszki olały bo cos tam z dojrzewania sie juz zaczelo ale byly wyczualne pod skora takie kuleczki a teraz tego nie bylo.
Czyli jednak nie dojrzewanie, daj znać jak tam.

Piękne obrączki. Jak wizyta u lekarza?

To mamy podobny czas czekania u mnie 10 dni też pierwszy cykl ;)

No to super! Trzymam kciuki :)

Dziewczyny, czy plamienie implantacyjne może być już w czwartym dniu??
Czytam całe internety i dalej nie wiem..
Pytam, bo wczoraj wieczorem na papierze pojawił się różowy śluz z czerwonymi nitkami i nie wiem czy to może być implantacja czy co..

Czyli jednak nie dojrzewanie, daj znać jak tam.

Piękne obrączki. Jak wizyta u lekarza?

No to super! Trzymam kciuki :)

Dziewczyny, czy plamienie implantacyjne może być już w czwartym dniu??
Czytam całe internety i dalej nie wiem..
Pytam, bo wczoraj wieczorem na papierze pojawił się różowy śluz z czerwonymi nitkami i nie wiem czy to może być implantacja czy co..
Mi zarodek zaczął się zagnieżdżac 6dpo. Więc może masz tak drozne jajowody że komórka dosłownie przeleciala przez nie :)

Kurde :( z moich starań chyba nici, miałam zacząć po @ ale dziś na usg mi wyszło że mam dwa kamienie na nerkach po 9 mm każdy, coś radiolog mówił o wykonaniu rtg i rozbijaniu kamykow.... Któraś może miala podobnie? :( pocieszcie

reklama
Jestem już po. Lekarz powiedział, że wszystko wygląda na to, że to było bardzo wczesne poronienie, czyli tak jak ja myślałam - biochemiczna. Macica wygląda dobrze jak na 2dc, mam po prostu miesiączkę. Powiedział, że zazwyczaj kobiety nawet nie wiedzą, że do takiego poronienia dochodzi. Kazał jeszcze oczywiście zobaczyć tą betę, jeśli będzie wyższa to pilnie mam do niego dzwonić, jeśli spadła to po prostu pogodzić się z tym, że się nie udało. Mam od połowy cyklu teraz brać duphaston, witamina D wskazana jak najbardziej, euthyrox i norprolac póki co bez zmian. Pytałam o Femibion Natal 2 i powiedział, że jeśli moja dieta jest bardzo słaba to jak najbardziej mogę się tym suplementować ale i tak ochrzanił mnie, że mam zdrowo jeść.

Do góry