reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Tak myśleliśmy [emoji14] też po tacie, ewentualnie po którymś dziadku ale te imiona nam się już mniej podobają [emoji23] bo Czesław i Jerzy [emoji23][emoji23]

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Ja bym mogła po mojej mamie albo tesciowej ale sie obrazi ta ktorej imienia nie dam xP echh no nic. Bede sie martwic jak w ciaze zajde xD
Jerzy jeszcze okej ale Czesław mi sie średnio widzi :p

Dziękuję ;) z moim szczęściem to pewnie trafię idealnie w swoje urodziny ;p
Ooo a kiedy masz [emoji5]? Ja mam 2 listopada dlatego tak lubię ten miesiąc [emoji5]. Kochana ja też poronilam. Strach zawsze już w jakiś sposób zostanie z Nami. Trzeba jednak myśleć pozytywnie i się cieszyć [emoji5].

3jgx3e3kfy69cdb8.png

Co do imion to więcej mam wybranych męskich i zawsze marzyłam o chłopcu ale w ostatnim czasie tak rozmiawiałam z moim K i oboje przyznaliśmy że chyba jednak chcemy córke ;) wiadomo że nie ważna jest dla nas płeć byleby wszystko było w porządku ale... córka to nasze marzenie ;)

reklama
No to powiem Wam, że moja świrnięta ginekolog kazała mi zrobić w tym cyklu progesteron 3 dni pod rząd 21-23dc, ale wyszło że mam bardzo nisko, a 14h później wzrósł mi o jakieś 300%... 3-ciego dnia mi nie kazała nic już robić..., więc nie zrobiłam. Dzisiaj rano zadzwoniła, żebym zrobiła jednak ten progesteron... Bo jak na jej gust to jest możliwe jedynie w ciąży.
Między czasie było mi strasznie słabo w pracy i zwolniłam się do domu myśląc, że coś mnie bierze.
Po drodze poszłam na ten progesteron, a Pani w rejestracji mówi ' to może jeszcze beta?', nie wiem czemu, naprawdę nie wiem... Ale zrobiłam... A tak mi dobrze szkło... I miałam testować 8.03...Zobacz załącznik 840972
Ale super, gratulacje! Dzisiaj same dobre wieści, aż mam ochotę iść zrobić test:)

Do góry